Izvor: HotSport.rs, 30.Jan.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRL: U subotu pada zavesa na prvi deo takmičenja

Sutrašnjim 14. kolom završava se prvi deo Triglav regionalne lige, posle kojeg se takmičenje nastavlja u dve grupe, koje će se boriti za plasman i F-4, odnosno opstanak. Mesto na F-8 izborile su tri srpske ekipe, Partizan i Crvena zvezda sa četvrtog mesta, a međusobni duel Mladosti i Radničkog će odlučivati ko će sa kog mesta u nastavak takmičenja.

Partizan je dva kola pre kraja obezbedio mesto u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << završnici, pa će Budvu dočekati u kombinovanom sastavu. Meč bez rezultatskog značaja igra i Crvena zvezda, koja gostuje Primorcu. Crveno-beli su u minulom kolu pobedom nad Vojvodinom vizirali kartu za nastavak takmičenja.
Najzanimljiviji duel koji će igrati naši klubovi biće onaj u Zagrebu. Šumadinci su trenutno drugi na tabeli sa bodom više od Žabaca. Remi ili pobeda im obezbeđuju drugo mesto, ali i više bodova u međusobnom duelu.
Vojvodina će ugostiti Jadran iz Herceg Novog.
14.kola Triglav lige
„A“ grupa
Primorje – Branik u 19, Mladost – Radnički u 18,15 (TV Arena sport 1), Partizan – Budva u 19, Jadran S – POŠK u 18.
„B“ grupa
Primorac – Crvena zvezda u 19, Mornar – Medveščak u 19.30, Vojvodina – Jadran HN u 18.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.