Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENERI PARTIZANOVIH RIVALA: Biće teško i veoma zanimljivo!

Treneri rivala Partizana u L grupi Lige Evrope složni su u jednome, a to je da će njihova grupa biti veoma izjednačena i zanimljiva.

Trener Atletik Bilbaa je istakao da ne poznaje rivale, ali da je cilj Baskijaca plasman u nokautfazu Lige Evrope.
- Teška grupa, sa velikim imenima iz najjačih evropskih šampionata. Prirodno, sada ćemo morati da saznamo više o njima, ali nećemo ih zapravo znati dok se ne sastanemo. Naravno, naš cim je da prođemo grupu iako >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << nam je raspored utakmica zgusnut. Zato će nam biti potreban svaki igrač, da bi mogli da se takmičimo u svim takmičenjima – rekao je Ernesto Valverde.
Njegov kolega iz AZ Alkmara, Džon van den Brom se raduje duelima sa Atletik Bilbaom.
- Najvažnija stvar sada je što igramo u grupnoj fazi. Svi smo zajedno gledali žreb, i to su jako lepi trenuci za koje smo se borili. Atletik Bilbao je predivan rival, veoma dobar tim. Treba još da igramo i protiv Augzburga i Partizana, protiv kojih smo favoriti, ali će svakako biti teško.
Šef sturčnog štaba Augzburga je istakao da je srećan zbog svojih navijača koji će videti Beograd.
- To su tri interesantna tima protiv kojih treba da igramo i tri sjajna putovanja za naše navijače. Kao i u Bundesligi, nadamo se da ćemo napraviti nekoliko iznenađenja i naš cilj je da uživamo u iskustvu igranja u Ligi Evrope – rekao je Tomas Vajnciril.
The post TRENERI PARTIZANOVIH RIVALA: Biće teško i veoma zanimljivo! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.