Izvor: HotSport.rs, 31.Jan.2015, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER MZT-a: Partizan je padao, što ne bi ponovo!

Trener košarkaša MZT-a Aleksandar Jončevski rekao je da je uveren kako njegov ekipa može opet da sruši Partizan, treći put u poslednje dve godine, a prvi put u novoj dvorani „Jane Sandanski“.

– Utakmica je podjednako važna za oba kluba, Partizan da zadrži poziciju koja vodi u plej-of, a mi da uhvatimo priključak sa ekipama iz sredine tabele. Svesni smo da Partizan ima fizički jak tim sa odličnim pojedincima, ali tražiću od moje ekipe da odgovori >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na isti način. Partizan je „pao“ u dvorani „Boris Trajkovski“ i Pioniru, vreme je da se to desi u „Jane Sandanski“ – rekao je Jončevski za sajt ABA lige.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.