TOLE ČESTITAO ROĐENDAN: Karadžić otkrio ko mu je omiljeni fudbaler Partizana

Izvor: Kurir, 04.Okt.2015, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOLE ČESTITAO ROĐENDAN: Karadžić otkrio ko mu je omiljeni fudbaler Partizana

Prva asocijacija na Partizan je ono što otprilike svi znamo, da je Partizan veliki sistem, velika organizacija, klub sa ogromnim rezultatima, velikim brojem legendi, koje su pisale sjajnu istoriju ovog kluba, rekao je prvi čovek FSS.

BEOGRAD - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić čestitao je danas rođendan Partizanu i pritom se posebno osvrnuo na aktuelnu situaciju u fudbalskom klubu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tog sportskog društva.

"Želim Partizanu da normalno razume uspeh i da normalno shvati neuspeh. Fudbal se sastoji od uspeha i neuspeha i to uvek treba razumeti, a nikako u slučaju poraza praviti nekakve loše situacije ili promene ili destabilizaciju, jer fudbal je igra u kojoj se dobija i gubi", rekao je Karadžić.

Karadžić, nekadašnji predsednik Partizana, bio je jedan od gostiju na svečanosti povodom 70. rođendana sportskog društva i fudbalskog kluba Partizan.

Partizan je rođendansku svečanost upriličio u beogradskom Narodnom pozorištu, predstavom reditelja Dragana Bjelogrlića u kojoj je rezimirana dosadašnja istorija crno-belih, ali i predviđana budućnost.

"Ova proslava, u kojoj smo svi ovde učestvovali, zasluženo pokazuje da je ovo veliki klub pred kojim je velika i slavna budućnost", kazao je Tomislav Karadžić.

On je Partizan opisao kao veliki sistem.

"Prva asocijacija na Partizan je ono što otprilike svi znamo, da je Partizan veliki sistem, velika organizacija, klub sa ogromnim rezultatima, velikim brojem legendi, koje su pisale sjajnu istoriju ovog kluba", rekao je prvi čovek FSS-a.

Karadžić je otkrio ko mu je omiljeni fudbaler Partizana.

"Gimnaziju sam učio u Beogradu i moj miljenik u to vreme je bio Miloš Milutinović - 'plava čigra'. Setim se njega i one čalme protiv Rumuna i onih golova, setim ga se kao vrhunskog fudbalskog umetnika", rekao je Karadžić.

Autor: Beta

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.