TENZIJA Crno-beli izgubili živce: Murić i Pavlović udarili Dženkinsa /VIDEO/

Izvor: Blic, 19.Apr.2015, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TENZIJA Crno-beli izgubili živce: Murić i Pavlović udarili Dženkinsa /VIDEO/

Atmosfera u trećoj utakmici polufinalne serije ABA lige bila je potpuno naelektrisana, košarkaši Partizana imali su podršku krcatog Pionira, ali su bili previše nervozni na parketu u porazu od Crvene zvezde (85:95), a posebno im je smetao Čarls Dženkins.

U nesportskom ponašanju prednjačio je Aleksandar Pavlović, iako je najiskusniji u crno-belom. Bivši NBA igrač dozvolio je sebi da izgubi živce, pa je udario Branka Lazića u međunožje, a pre toga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ušao u sukob sa Nikolom Kalinićem.

Početkom treće četvrtine je bez potrebe sa leđa udario i Dženkinsa nakon što je Akojon u kontri sprečio Kalinića da poentira, ali je američki bek u crveno-belom dresu ostao priseban i nije odgovorio, iako je krenuo ka Pavloviću.

Popularni Đenka je bio najbolji uz Kalinića, ubacio je 22 poena i trijumf je zaokružio trojkom u poslednjim sekundama pored Murića, nakon čega ga je Partizanov Slovenac pratio preko celog terena i uz zvuk sirene za kraj meča udario sa leđa dok je slavio.

Svakako scene kojima mesto nije na večitom derbiju. Četvrta utakmica je na programu u 21 čas, nadamo se bez ovakvih slika.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.