TAKO SE TO RADI: Partizan danas lansira dvojicu bisera rođenih 1998. godine

Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2015, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAKO SE TO RADI: Partizan danas lansira dvojicu bisera rođenih 1998. godine

Fudbaleri Partizana danas od 17:00 sati u Čačku igraju meč poslednjeg, 30. kola Jelen Superlige Srbije sa domaćim Borcem.
Crno-beli su uspešno završili svoju misiju u domaćem šampionatu pošto su se okitili 26. šampionskom titulom, pa trener kluba Zoran Milinković ima mogućnosti da na meču bez takmičarskog značaja za “Parni valjak” promeša karte.
Biće to prava >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prilika da Milinković proveri nove, mlade snage Partizana, igrače ponikle u klubu. A, kako se najavljuje, baš tako će i da bude.
Kako piše Sportski žurnal, šansu u Čačku trebalo bi da dobiju dvojica izgrača iz klase 1998. godište. Reč je Jovanu Nišiću i Milošu Kukolju.
- Imaju predispozicije da postanu odlični igrači. Nišić je moderan vezista, pametan, brzo razmišlja, igra… Kukolj je vrlo eksplozivan, niskog težišta, rasta, velike brzine… Kad biološki stasaju, biće još bolji – kaže Darko Tešović, trener Partizanovih mlađih kategorija.
– Nišić i Kukolj su od 2008. u Partizanu, iza nas je već sedam godina rada. Značajnu pomoć u njihovom formiranju imao sam i od stručnjaka za kondiciju: Miše Filipovića i Kažimira Štokića.  Nišić je iz Novog Beograda, Kukolj iz Novih Banovaca. Ovo je veliki uspeh za njih, drma ih euforija, mladi su, tek im je 17 godina – istiće Tešovoć i dodaje:
– Imaju sreću što sam im ja trener. Dete sam Partizana, trenirao me je Momčilo Vukotić, sadašnji direktor škole. Znam šta im je u stomaku i glavi, ali spremni su za debi – naglašava šef struke mlađih kategorija crno-belih.

Prema predviđenom planu rada crno-belih i mladi štoper rođen 1999. godine Strahinja Bošnjak, trebalo je da debituje, ali njegov ulazak u prvi tim ukočio je problem sa “papirologijom”.
– Strahinja je trebalo da debituje za prvi tim, ali nastao je problem oko papira. Bošnjak ima ugovor kojim je od strane Partizana ustupljen Teleoptiku na godinu dana, da bi zaigrao za seniore morao bi najpre da bude raskinut. što nije jednostavna procedura – objasnio je trener mlađih kadeta Dragan Kecman.
 


The post TAKO SE TO RADI: Partizan danas lansira dvojicu bisera rođenih 1998. godine appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.