Strelac Vulićević: Ne smemo da branimo 1:1

Izvor: Mondo, 29.Jul.2015, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strelac Vulićević: Ne smemo da branimo 1:1

Bek crno-belih postigao je baš u Rumuniji prvenac u dresu Partizana. "Može sa Steauom da se igra, ali moramo da budemo i oprezni", rekao je posle utakmice.

Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana ući će večeras posle ponoći u avion za Beograd sa postignutim golom kao zalihom za revanš.

Loptu u mrežu Steaue poslao je Miroslav Vulićević i na taj način omogućio crno-belima pripremu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << drugi meč sa svešću da ih sačuvana mreža vodi u baraž za popunu grupa Lige šampiona.

Šampion Srbije se, dakle, više pita od rumunskog predstavnika i strelac crno-belih počeo je razgovor sa novinarima baš tom konstatacijom.

"Sve je u našim rukama, postigli taj željeni gol u gostima. Bili smo blizu pobede i ostaje žal što nismo pobedili. Ostaje nam da se spremimo za revanš, ali bolje smo upoznali Steauu".

O prvom golu u crno-belom dresu...

"Da, ovo je moj prvenac... Eto i to se desilo, da dam gol. Čini mi se da smo bili bolji. Bitan je taj gol na strani, ovo je Evropa, svaka greška se skupo plaća. I da je bilo 1:O ili 2:1 za nas ne bi bilo sve gotovo".

Kakav je utisak ostavio rumunski tim na samom terenu?

"Može sa Steauom da se igra, Trebalo je vremena da se naviknemo na teren, na meč bez pjublike, ali mi smo bili konkretniji i direktniji. Pred našim navijačima biće mnogo lakše. Ne sme ovaj rezultat nikako da nas opusti", upozorio je Vulićević.

Bek crno-belih ponovio je konstataciju trenera Zorana Milinkovića, da je nedopustivo napraviti prekršaj na mestu prekida pre gola Steaue.

"Dosta naivno smo primili gol. Izbegavamo faulove u toj zoni... Splet nesrćenih okolnosti. Videli ste da su tokom cele utakmice uspevali da nas ugroze samo iz prekida", konstatovao je Vulićević.

Kako igrati u revanšu?

"Isto ovako. Ne smemo da branimo ovaj rezutat. Ova ekipa se bolje snalazi kad napada. Spremićemo dobro revanš, ne smemo da srljamo. Njihovi igrači su dosta brzi, konkretni i hitri i moramo da izbalansiramo odbranu i napad", podvukao je bek crno-belih.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.