Stojke još jednim potezom dokazao koliko voli Partizan!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2017, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojke još jednim potezom dokazao koliko voli Partizan!

Najbolji srpski golman već se sprema za dvoboj sa Videotonom, ali gleda i u mnogo dalju budućnost sa Partizanom. Ipak, njegov potez ovih dana tokom pregovora sa crno-belima izaziva posebnu pažnju.

Partizan u nastavku sezone više ne bi trebalo da ima briga sa golmanima.

Dolazak Vladimira Stojkovića značajno će ojačati bedem pred golom crno-belih, a uz njega i njegovo ogromno iskustvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za očekivati je da i štoperi Partizana deluju sigurnije nego u dosadašnjem toku sezone.

Njegov povratnički debi u dresu Partizana očekuje se u četvrtak protiv Videotona, a u izjavi za ''Žurnal'' popularni Stojke tvrdi da je spreman za nove izazove iako dugo nije branio u takmičarskim mečevima, još od duela Srbije i Velsa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.



''Treniram redovno, želim da branim protiv Videotona'',
poručio je Stojković.

On će u Humsku stići na pozajmicu iz Notiingema, ali uz želju da se u Partizanu dugo zadrži, možda i do kraja karijere koju ne planira skoro da okonča.



''Razmišljam o novom ugovoru kada istekne pozajmica, ali videćemo. Mogu da branim još četiri-pet godina. Moći ću, osećam to'',
istakao je Stojković.

Ipak, ono što će najviše oduševiti navijače Partizana u celoj priči, otkrio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.



''Partizan je izašao sa svojom maksimalnom ponudom, ali se i Stojković odrekao velikog novca koji je mogao da ima i bez branjenja u Engleskoj'',
naglasio je Vazura, uz nadu da će Partizan sa Stojkovićem izboriti plasman u Ligu Evrope.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.