Štimac potvrdio, puna hala čeka Partizan!

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štimac potvrdio, puna hala čeka Partizan!

Srpski reprezentativac igra u sjajnoj formi na početku sezone, sada ćemo ga videti na delu i protiv Partizana.

Vladimir Štimac se ekspresno prilagodio na ekipu Bešiktaša, čiji polako postaje pravi lider na terenu posle nekoliko izvanrednih partija u poslednje vreme.

Sledeći izazov za ovu ekipu biće duel sa Partizanom u Istanbulu, u okviru drugog kola Grupe E FIBA Lige šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a prema rečima Štimca, Bešiktaš će imati veliku pomoć i sa tribina.

''Ne verujem da će biti praznog mesta, pošto na svakoj utakmici napune halu, bodre nas, veruju u nas, znaju da imamo dobar tim, na čelu sa odličnim trenerom i nadaju se da možemo da napravimo nešto veliko, a na nama je da pokušamo da im ispunimo te želje'', izjavio je Štimac, a prenose ''Novosti''.

On je istakao da Bešiktaš ove sezone ima evroligaški kvalitet, oduševljen je i načinom rada trenera Ufuka Saridže, ali se pohvalno izrazio i o ekipi Partizana.

''Hečer je odličan, ali prati ga ostatak tima, iz koga svaki pojedinac zna kada treba da preuzme ulogu, od kapitena Veličkovića, mladog Marinkovića, iskusnog Ratkovice'', objašnjava Štimac.

Utakmica je na programu u sredu od 18 časova, a Partizan će biti oslabljen neigranjem Novice Veličkovića.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.