Štimac opasno zapretio Partizanu: Ponovo dominacija! Ponovo dabl-dabl

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2016, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štimac opasno zapretio Partizanu: Ponovo dominacija! Ponovo dabl-dabl

Srpski reprezentativac najefikasniji u pobedi Bešiktaša nad Istanbulom – 84:73

Ako je bilo neke dileme, sada je više nema: Vladimir Štimac igra u životnoj formi! Plaši rivala, dominira i ne želi da stane. Reprezentativac Srbije i nekadašnji centar Crvene zvezde predvodio je Bešiktaš do još jedne pobede. Ovog puta Štimac je razmontirao Istanbula.

Pazite samo ove brojke: za 26 minuta na terenu postigao je 22 poena. Imao je perfektan šut iz igre >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (9/9), a na sve to je dodao 15 skokova. Navijači Bešiktaša su oduševljeni igrama srpskog centra i ljubimca Delija. Do te mere da je na Tviteru zavladala prava histerija na pomen Štimčevog imena.

Igrama Vladimira Štimca sigurno će se pozabaviti i trener crno-belih Aleksandar Džikić, pošto crno-beli u sredu u okviru FIBA Lige šampiona gostuju Bešiktašu.

Inače, ovo je treći uzastopni meč koji Štimac završava sa dabl-dabl učinkom. U prošlom kolu ubacio je 19 poena i imao 15 skokova.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.