Stevanović i Mihajlović u Partizanu, ništa od Ivanića!

Izvor: RTS, 01.Sep.2015, 04:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović i Mihajlović u Partizanu, ništa od Ivanića!

Alen Stevanović i Nemanja Mihajlović su novi fudbaleri Partizana. Crno-beli ponudili dva miliona za Mirka Ivanića, Vojvodina navodno prihvatila ponudu ali je talentovani fudbaler odbio transfer. Druga verzija ove sage otkriva da je uprava "lala" navodno tražila i 20% od naredne prodaje, što u Humskoj nije prihvaćeno.
U smiraj prelaznog roka, Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je dobio dva pojačanja. A tu možda nije kraj.

Alen Stevanović, fudbaler Torina i nekadašnji reprezentativac Srbije, stiže u Humsku, a sa šampionom će potpisati trogodišnji ugovor.
Krilni igrač je u Italiju, u Inter, otišao iz Radničkog iz Obrenovca. Posle Intera sreću je potražio u Torinu, ali su ga "bikovi" slali na pozajmice.
U Humsku će, ali preko Teleoptika, stići i fudbaler Rada, Nemanja Mihajlović. Mladi fudbaler, kojem je sa "građevinarima" u januaru isticao ugovor, provešće narednih šest meseci na pozajmici u Teleoptiku.
Kako saznajemo, Partizan do poslednjih trenutaka prelaznog roka nije odustao od Mirka Ivanića, a posle odbijene ponude koja je glasila 1.5 miliona evra i procenti od prodaje, crno-beli su Vojvodini ponudili pola miliona evropskih novčanica više. 
Voša je navodno prihvatila dvomilionsku ponudu, ali je ceo posao propao jer je sam Ivanić odbio da se preseli u Humsku. 
Druga verzija pak glasi da je uprava novosadske "stare dame" tražila pored dva miliona evra i 20% od naredne prodaje, a to je za upravu Partizana očigledno bilo previše.
Jedno je sigurno, Ivanić sigurno neće obući crno-beli dres... 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ispunjena najveća Milinkovićeva želja: Mihajlović je crno-beli!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2015

Dojučerašnji napadač Rada u naredne četiri godine nosiće dres srpskog šampiona..Bio je tiha patnja rukovodstva i stručnog štaba crno-belih od početka prelaznog roka. Trener Partizana Zoran Milinković uporno je ponavljao da mu je za šampionske ambicije potreban dojučerašnji napadač i ofanzivni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.