Steaua – Partizan 0:0 (drugo poluvreme)

Izvor: RTS, 29.Jul.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Steaua – Partizan 0:0 (drugo poluvreme)

Steaua i Partizan igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi susret igra se na stadionu rumunskog šampiona, pred praznim tribinama, a direktan prenos je na Prvom programu RTS-a.
21.32 - Nastavljen meč u Bukureštu...
21.16 - Poluvreme, Steaua - Partizan 0:0.

Ravnopravna igra >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dva rivala u prvih 45 minuta. Najbolju priliku na meču propustili crno-beli, Jevtović šutirao glavom, odbranio Kožikaru.
20.46 - Hendikep za ekipu Partizana, već u 16. minutu povredio se Valeri Božinov. Umesto bugarskog napadača u igri je Ivan Šaponjić.
20.30 - Počeo je meč u Bukureštu.
19.45 - Poznati su sastavi timova:
Steaua: Kožokaru, Alsenat, Pap, Varela, Toska, Muniru, Breveld, Hamrun, Popa, Čipčiju i Tade.
Partizan: Ž. Živković, Vulićević, Balažic, Fabrisio, Petrović, Jevtović, Brašanac, Babović, A. Živković, Abubakar i Božinov.

Voljom žreba, rumunski i srpski šampion odmeriće snage u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Pobednik ovog dvomeča ima zagarantovanih još osam utakmica u Evropi, što sa sobom nosi i određenu finansijsku stimulaciju.
Partizan je u drugom kolu bez problema eliminisao šampiona Gruzije, ekipu Dile, dok je Steaua, uprkos porazu na svom terenu, izašla kao bolja iz dvomeča sa Trenčinom.
Rumuni su kudikamo favoriti protiv Partizana, ali izabranici Zorana Milinkovića u četiri meča ove sezone nisu vadili loptu iz svoje mreže.
Prvi meč igra se u Bukureštu, pred praznim tribinama zbog kazne Uefe, a direktan prenos možete pratiti od 20.30 na Prvom programu RTS-a.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Steaua – Partizan 0:1 (drugo poluvreme)

Izvor: RTS, 29.Jul.2015

Steaua i Partizan igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi susret igra se na stadionu rumunskog šampiona, pred praznim tribinama, a direktan prenos je na Prvom programu RTS-a. . 21.56 - Druga izmena...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.