Šta to čeka Partizan u Kruševcu? (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta to čeka Partizan u Kruševcu? (FOTO)

Teren stadiona Napretka je, najblaže rečeno, u katastrofalnom stanju

Posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope, ostalo je Partizanovim fudbalerima da za loptom jurcaju po, kolokvijalno rečeno, srpskim oranicama, a sudeći prema fotografijama koje stižu iz Kruševca, baš ih je jedna takva očekuje u nedelju.

Crno-beli 31. jula od 19 časova gostuju Napretku u drugom kolu Superlige, gde će morati dobro da se pomuče da savladaju povratnika u Superligu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i da uopšte razvijaju akcije. Jer, teren objekta pod Bagdalom je u, blago rečeno, užasnom stanju.

Tome su doprinele i padavina u ponedeljak u ovom delu Srbije, a kako ni drenaža nije urađena kako valja uslovi na terenu su u ovom trenutku daleko od fudbalskih. Reklo bi se, ništa novo za ionako očajnu infrastrukturu u našim klubovima.

Podsetimo, Napredak je na premijeri novog prvenstva remizirao sa Crvenom zvezdom u Beogradu (2:2), dok je Partizan odigrao 0:0 sa Bačkom u Novom Sadu.

(FOTO: FK Partizan)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Napredak doveo bivšeg fudbalera Partizana! Debi protiv crno-belih?

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2016, 10:43

Kruševljani angažovali novo pojačanje ovih dana, ali još uvek nije izvesno da li će na njega moći da računaju već za vikend, protiv Partizana...Posle odlične predstave na ''Rajku Mitiću'' i izborenog remija (2:2) protiv Crvene zvezde, fudbaleri kruševačkog Napretka će i u sledećem kolu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.