Šta su Leonardo, Božinov, Radović i Milenković poručili navijačima pred reprezentativnu pauzu?

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2016, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta su Leonardo, Božinov, Radović i Milenković poručili navijačima pred reprezentativnu pauzu?

Partizan je na dvonedeljnu reprezentativnu pauzu otišao sa tri boda u džepu pobedivši Rad u 7. kolu Super lige Srbije golovima Božinova, Radovića, Leonarda i Milenkovića.

Crno-beli će pauzirati do utorka, kada se u popodnevnim časovima vraćaju klupskim obavezama. Četri strelca sa utakmice protiv Rada ovekovečena su na klupskoj fotografiji i govorili su za zvanični sajt Partizana.

Oni su istakli da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zadovoljni što se vraćaju u formu posle lošeg starta sezone i da im dobre igre i pobede pumpaju samopouzdanje za nastavak šampionata, posle reprezentativne pauze.

Nikola Milenković

Foto: Marko Todorović

– Veoma važna pobeda za nas da se konsolidujemo pred Odigrali smo odličnu utakmicu, dali dva gola na vreme i kasnije lagano utakmicu priveli kraju. Svi igrači su pokazali snagu i volju za igrom i dali su sve od sebe svih 90 minuta, što se i videlo po prikazanom na terenu. Ova utakmica nam znači kao podstrek da igramo jos bolje, jer Partizan svaku utakmicu ulazi sa imperativom pobede i to moramo da pokažemo na terenu. Čestitam svojim saigračima, stručnom štabu i želim da posle pauze nastavimo sa pobedama - poručio je mladi štoper.

Leonardo da Silva Souza

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

– Sada mogu reći da se zaista osećam dobro i srećan sam kada moj tim dobro igra i kada ja postižem golove. Sve me je dodatno motivisalo još od prošle utakmice kada sam dao gol, a posebno sada kada sam nastavio sa tom serijom. Na meču protiv Rada se jednostavno osetila drugačija atmosfera među igračima.

- Osetilo se prijateljstvo, želja za pobedom, želja da se pruži zahvalnost navijačima i klubu. Partizan pokazao kako može i treba da igra. Istina da je trener promenio mnogo igrača, kombinuje tim, ali su ovog puta igrači pokazali želju za pobedom.

– Ova utakmica je bila veoma važna za mene, igrački sam se vratio. Mogu još mnogo bolje i ove dve nedelje ću iskoristiti za dobar kontinuitet treninga. Ovo mi je baš trebalo, vratilo mi je samopouzdanje, snagu i loptu u nogama.

Valeri Božinov

Foto: Marko Todorović

– I kada nisu verovali u nas, kada mnogi nisu verovali u mene ja sam verovao i u sebe i u tim. Svaki gol mi znači mnogo, a posebno u situacijama kada je svaka utakmica biti ili ne biti. Ne želim više da prognoziram koliko će biti golova u sezoni i da li ću biti najbolji golgeter ili ne, sada je važno da smo se probudili, konsolidovali i da se vrati Partizan kakvog svi poznajemo – rekao je Božinov za klupski sajt.

Miroslav Radović

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

– Svaki gol daje samopuzdanje, tako da mi sigurno znači, posebno u ovoj celoj situaciji gde se dosta toga negativnog dešava i piše. Definitivno treba nešto da se menja i menjaće se, ali da to ostavimo šefu, jer on najbolje zna šta treba da se uradi. Mislim da ova utakmica može biti prekretnica za sve.

Igrači i publika su se juče uz aplauze i pozdrave sa video bima oprostili od legendarnog ekonoma crno-belih Branka Vučićevića Gavrana, koji posle 30 godina odlazi u penziju i posao prepušta mladim generacijama.

– Mislim da ni Saša Ilić neće biti ispraćen kao Gavran juče – kroz šalu kaže Radović.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Priča koja je rasplakala Srbiju: Partizan pobedom pokazao da su čuda moguća

Izvor: Njuz.net, 29.Avg.2016

BEOGRAD, 29. avgust 2016. (Njuz) – Najtoplija sportska priča ove nedelje stiže nam iz Humske, gde su fudbaleri Partizana pobedom protiv ekipe Rada u prošlom kolu pokazali da su u ovom sportu čuda i dalje moguća.. Na premijernom meču sedmog kola fudbalske Superlige Srbije, Partizan je protiv uvek...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.