Šta kažete o debiju masnog Fofane?

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2016, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta kažete o debiju "masnog" Fofane?

Strateg Partizana Ivan Tomić otkrio nam je u završnici prethodne sezone da Beko Fofana zbog viška masti ne konkuriše za prvi tim. Evo kakav mu je odgovor poslao fudbaler iz Obale Slonovače.

Nakon 151. "večitog" derbija šef stručnog štaba Partizana Ivan Tomić otkrio je novinarima zašto nije mogao da računa na Valerija Božinova i Beka Fofanu.

"Rezultati procenta masti u organizmu Fofane su nedopustivi, on ne može profesionalno ni da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bavi fudbalom sa takvim rezultatima" rekao je Ivan Tomić i odrekao se usluga bivšeg napadača Širaka.

Prošle nedelje Beko Fofana je ostvario transfer u Čukarički i već danas dobio priliku da debituje u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Da odmah raščistimo, Beko Fofana je u poslednjih 20 minuta duela sa Ordabasijem jedva stajao na nogama, ali je pre toga, uprkos lošoj fizičkoj pripremljenosti prikazao sjajnu partiju.

Za devedeset minuta igre (čitaj sedamdeset) Beko Fofana je odradio odličan posao, iznudio crveni karton kapitena Ordabasija, pogodio prečku šutinom sa distance i "štiklicom" asistirao Asmiru Kajeviću kod drugog gola.

Naravno, teško je odmah reći da li su bivši treneri i sadašnji trener Partizana pogrešili što Fofani nisu pružili više šanse, ali svakako želimo da verujemo da će Čukarički u njemu dobiti odlično pojačanje.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.