Škuletić: Realno, bolji su; Lukač: Mnogo boli

Izvor: Mondo, 23.Okt.2014, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škuletić: Realno, bolji su; Lukač: Mnogo boli

Po izlasku iz svlačionice, fudbaleri Partizana nisu krili da im je teško zbog poraza u duelu sa Bešiktašom.

Fudbaleri Partizana složni su sa ocenom da su u četvrtak, na svom stadionu izgubili od mnogo bolje ekipe - turskog Bešiktaša.

Po izlasku iz svlačionice, teško su birali reči. Protivniku su sportski priznali da je bolji.

"Ne sećam se da nas je neko tako nadigrao kao Bešiktaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << večeras. Bili su dosta dominantniji od nas", počeo je golgeter Partizana Petar Škuletić.

Uprkos tome što su crno-beli doživeli najubedljiviji evro-poraz na svom terenu, domaći fudbaleri dobili su aplauz celog stadiona. Zaslužili su ga prikazanom borbom tokom svih 90 minuta.

"Ostaje žal što smo primili gol u poslednjim trenucima prvog poluvremena i što Žile (Andrija Živković) nije iskoristio veliku šansu kod rezultata 0:1. Možda bi se tada zakuvalo i bilo neizvesnije", dodao je Škuletić i zaključio:

"Realno, mnogo su bolja ekipa od nas".

Golman Milan Lukač takođe je bio utučen.

"Teško je bilo šta reći posle ovakvog poraza. Nije sramota izgubiti od dobre ekipe. Videli smo da i mnogo jači u Evropi primaju po šest-sedam golova... Ali, mnogo boli. Hvala navijačima za sjajan ambijent i za podršku u ovim teškim trenucima", rekao je prvi golman crno-belih.

"Okrećemo se Superligi, koja je naša realnost. Moramo dignute glave da izađemo iz ove neprijatne situacije i da se okrenemo utakmici protiv Jagodine, koja nas očekuje već u nedelju".

Kapiten Partizana Vojislav Stanković ocenio je da je njegov tim naivno primio golove, iako je Bešiktaš "mnogo bolja ekipa".

Pred ekipom Marka Nikolića su još tri utakmice u Ligi Evrope, ali su svi u svlačionici svesni da im je trenutno najvažnija borba na domaćim frontovima.

Crno-belima slede dani kakvog-takvog odmora i pripreme za još jednu napornu sedmicu, koja će za njih početi u nedelju, utakmicom protiv Jagodine u gostima. Potom će igrati protiv OFK Beograda, pa onog tamo vikenda protiv Vojvodine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.