Škuletić Partizanov do leta! Lazović sad bliži ostanku nego Kini

Izvor: Press, 01.Feb.2015, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škuletić Partizanov do leta! Lazović sad bliži ostanku nego Kini

I Volkov, po svemu sudeći, neće ove zime preko granice, pa će trener Nikolić za drugi deo priprema imati na raspolaganju okosnicu tima koji je stekao status jesenjeg prvaka
Stigli su Stefan Babović i Ivan Bandalovski, ali ako se pitaju navijači Partizana najveće pojačanje ove zime predstavljao bi ostanak Petra Škuletića. Kako sad stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << stoje te želje će im biti uslišene, pošto prema poslednjiim informacijama prvi strelac crno-belih ostaje u Humskoj 1 najmanje do leta.

Iako su se za njega interesovali Lil, Hamburg, Borusija iz Dortmunda, Anderleht, kao i neimenovani kineksi klub, snažni špic će gotovo sigurno biti na raspolaganju Marku Nikoliću i za bitke u prolećnoj sezoni. Razlog: na adresu kluba iz Humske 1 nije stigla nijedna zvanična ponuda, osim one iz Francuske - odbijene odmah po ustoličenju novog rukovodstva - a kako se prelazni rok na teritoriji Evrope završava sutra jasno je da je sužen manevarski prostor za realizaciju posla sa nekim od zainteresovanih poslodavaca. Bez obzira na to što je uprava vodećeg tima na tabeli Superlige bila spremna da, uz odgovarajuću nadoknad, pusti Škuletića u inostranstvo.

Mali znak pitanja iza njegovog imena stoji samo usled činjenice da se prelazni rok u Rusiji, Izraelu, kao i u svim državama Azije, zavrašava nešto kasnije (negde do sredine, a u Kini do kraja februara), međutim, s obzirom da se i Škuletić izjasnio da ne želi da u ovom trenutku ide u najmnogoljudniju zemlju sveta, izvesno je da će u četvrtak biti u avionu, kojim se ekspedijcija kluba iz Humske 1 seli u Tursku, na drugi deo priprema.

Ono što je posebno ohrabrenje za crno-bele su signali iz Azije da je došlo do zastoja u pregovorima između Danka Lazovića i čelnika Tjanđin Tede, pa bi i on mogao na proleće da zajedno sa Škuletićem vodi napad Parnog valjka. Još ako se na to doda da je sve izvesnije kako će Vladimir Volkov ostati u Partizanu, izgleda da će se ispuniti želja Marka Nikolića da će do 5. februara biti rešene sve dileme i da će okosnica jesenjeg tima biti na raspolaganju stručnom štabu i u predstojećem delu prvenstva.

Uz bitnu ogradu: u Partizanu je sve moguće, čak i novi obrti...

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.