Škuletić: Nisam srećan što Ludogorec gubi

Izvor: Mondo, 29.Jul.2014, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škuletić: Nisam srećan što Ludogorec gubi

Napadač Partizana kaže da je atmosfera u timu "ekstra" i da su "svi mobilisani" pred utakmicu u Razgradu, ali da se niko neće zavarati lošim rezultatima Ludogoreca.

Foto: MN Press

Partizan - Ludogorec, epizoda 2.

Prošle sezone, novoformirani bugarski fudbalski klub bio je bolji od crno-belih u dvomeču kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ove sezone, dva tima ponovo se susreću na putu ka Ligi šampiona. Prva utakmica je u Bugarskoj u sredu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od 20 časova, gde je Partizan krenuo u utorak u prepodnevnim časovima letom iz Beograda.

Naš reporter razgovarao je na aerodromu sa napadačem Petrom Škuletićem, koji mu je ukazao na kvalitete tima iz Razgrada, ali koji nije želeo previše da govori o manama rivala.

"Očekujem tešku utakmicu, jer je to dobra i iskusna ekipa koja je ostala na okupu još od prošlog leta. Takve informacije imamo... Otišao im je samo jedan igrač", rekao je Škuletić i dodao da nije srećan što Ludogorec na početku šampionata beleži loše rezultate.

"Sigurno je da su uigrani, a verujem da su i oni motivisani, naročito posle ta tri poraza... Iskren da budem, nije mi drago što je tako, bolje da je drugačija situacija, ali nećemo se zavaravati. Idemo tamo da odigramo dobar meč, jer je ovo za nas možda i najvažnija utakmica u celoj sezoni. Želimo dobar rezultat pred revanš", dodao je.

Škuletić najavljuje ofanzivni Partizan u obe utakmice.

"Mi nećemo odstupati od svoje igre, a to se vidi i po tome što ćemo igrati sa dva špica. Imamo svoje šanse, gledali smo ih i znamo gde su im mane. Moramo to da iskoristimo da bismo bili u boljoj poziciji pred revanš", istakao je i dodao da je svaki igrač dobio "video prilog" o igri protivnika.

"Dobio je svako CD, gledali smo kako se postavljaju. Ima dosta prostora u odbrani i ako se svako bude postavio na pravom mestu, to može da se iskoristi. Samo moramo da budemo pametni... Da ne pričam dalje koje su im mane", ostao je nedorečen.

Na pitanje o tome kakva atmosfera vlada u timu Marka Nikolića, Crnogorac kao iz topa odgovara:

"Ekstra, mobilizacija na nivou. Spremni smo svi!"
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.