Skin nije prošao lekarske preglede i neće igrati za KK Partizan

Izvor: Beta, 18.Avg.2017, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skin nije prošao lekarske preglede i neće igrati za KK Partizan

Američki košarkaš Džejmi Skin nije prošao lekarske preglede i neće igrati za Partizan, saopštio je danas beogradski klub.Skin je bio podvrgnut rutinskim lekarskim pregledima, a pošto ih nije prošao dvogodišnji ugovor je automatski postao neaktivan, što znači da on ipak neće igrati za crno-bele, piše u saoštenju na sajtu kluba.  U narednim danima Džejmi Skin će razdužiti opremu i napustiti Beograd.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvojac Intera sleteo u Španiju! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2017

Dva fudbalera italijanskog kluba nastaviće karijere kao saigrači, ali na Iberijskom poluostrvu...Već smo pisali o mogućem prelasku Žofrija Kondogbije u redove Valensije, navodno su se Inter i španski klub dogovorili oko pozajmice francuskog fudbalera, a u suprotnom smeru trebalo bi da ide desni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.