Sever najpre Zvezdin, a potom Bešiktašev

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2014, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sever" najpre Zvezdin, a potom Bešiktašev

FK Partizan je saopštio da će kompletna severna tribina stadiona u Humskoj biti rezervisana za gostujuće navijače na meču 3. kola Lige Evrope sa Bešiktašem, koji je na programu u četvrtak od 21.05.

Navijači Partizana nemaju pravo na grešku

 

Na utakmici beogradskih i istanbulskih crno-belih na severnoj tribini biće smešteni samo navijači gostujuće ekipe. Pristalice domaćeg tima, koji poseduju ulaznice za navedenu tribinu, sa istima će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biti u prilici da uđu na istok, sektor S (prostor na istoku do severa).

 

To nije sve. Partizan je dužan da zbog kazne UEFA, uslovljene antisemitskom parolom u vidu provokacije navijača Totenhema, zatvori četvrtinu južne tribine, što će dodatno da umanji kapacitet stadiona raspoloživ za "grobare". Klub iz Humske posle dva kola Lige Evrope ima tek jedan bod, a Bešiktaš dva.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Na severnoj tribini samo navijači Bešiktaša

Izvor: Beta, 21.Okt.2014

BEOGRAD, 21. oktobra 2014. (Beta) - Fudbalski klub Partizan saopštio je u utorak da će na utakmici Lige Evrope protiv Bešiktaša na severnoj tribini stadiona u Humskoj biti smešteni samo navijači turske ekipe...Navijači Partizana, koji imaju ulaznice za severnu tribinu, moći će da udju na istočnu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.