Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jul.2017, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saudijski princ izdvaja šest miliona evra za Leonarda?

Princ Kalid bin Abdulah bin Abdulazis Al Saud učiniće sve da Leonardo da Silva Souza postane novi igrač Al-Ahlija.

Kako prenosi sajt iz Saudijske Arabije al-nadi.com.sa, princ je spreman da izdvoji šest miliona evra kako bi najbolji igrač Partizana stigao u Džedu.

Saudijci ističu da najstariji sin pokojnog kralja želi da ulozi značajna sredstava u svoj tim, što tamošnji mediji ističu kao 'skupu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << invensticiju'.

Leonardo u ugovoru ima klauzulu po kojoj može da napusti klub ukoliko neko ponudi dva i po miliona evra, dok bi ostatak spomenute sume otišao kao nakdana za potpis i godišnja primanja.

Sjajni Brazilac oduševio je sve spektakularnim partijama prošle sezone, kada je kao najbolji strijelac i asistent doveo crno-bijele do duple krune, ali je nedugo zatim konstatno počeo da izražava nezadovoljstvo, odnosno želju da želi da napusti Beograd.

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.