Sastanak Grobara i Zorana Milinkovića: Na istom smo putu, želimo da budemo šampioni

Izvor: MozzartSport.com, 30.Mar.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Grobara i Zorana Milinkovića: Na istom smo putu, želimo da budemo šampioni

Sva je prilika da su navijači Partizana oprostili novom treneru incident sa finala Kupa 2011. kad je vodio Vojvodinu

Kako sa Markom Nikolićem, tako i sa Zoranom Milinkovićem. Navijači Partizana su tokom mandata doskorašnjeg šefa struke imali običaj da posete tim i pruže mu podršku na treningu, a istu praksu su zadržali i posle promocije doskorašnjeg stratega Voždovca u novog kormilara >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Parnog valjka.

Grobari su bili na treningu u Sportskom centru „Zemunelo“ i njihova poseta može se tumačiti kao znak dobrih odnosa između tribine i trenera, uprkos tome što je postojala bojazan kako će navijači prihvatiti Milinkovića zbog povlačenja ekipa Vojvodine sa finala Kupa Srbije 2011. upravo protiv kluba iz Humske.

Sudeći po njegovim rečima, komunikacija sa vođama navijača bila je na izvanrednom nivou.

Iskren, dobar razgovor. U fokusu su tim i rezultat. Na istom smo putu. Svi želimo isto, da budemo šampioni“, rekao je Zoran Milinković za Sportski žurnal.

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NA ISTOM ZADATKU: Milinković otkrio o čemu je pričao sa Grobarima

Izvor: HotSport.rs, 30.Mar.2015

Razne priče su se pojavljivale u prethodnih nekoliko dana u vezi sa novim trenerom Partizana Zoranom Milinkovićem, pa i članom njegovog stručnog štaba Zoranom Lončarom, a kampanju su na internetu uglavnom vodili baš navijači srpskog velikana.. . Da bi razjasnili situaciju i rešili nesporazume...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.