Šaponjić je već prodat?

Izvor: Press, 06.Mar.2015, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaponjić je već prodat?

„On ima sve kvalitete da krene Mitrovićevim stopama, mora da radi na skok igri i postaće pravi dijamant“, rekao je Dušan Trbojević, šef skaut službe Partizanove omladinske škole
Pre nekoliko godina je Fiorentina često kupovala igrače Partizana, a izgleda da je Anderleht baš zapeo da preuzme tu ulogu od Italijana pošto je napadač crno-belih IvanŠaponjić glavna meta šampiona Belgije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ipak trener Besnik Hasi nije ubeđen da 17-godišnji napadač ima kvalitete da bude drugi napadač ekipe, ali pojedini belgijski mediji tvrde da je posao klubova već skopljen.
Šef skaut službe Partizanove omladinske škole Dušan Trbojević ipak veruje u mladog špica i misli da on može da napravi sličan uspeh kao i Aleksandar Mitrović.

 
„On ima sve kvalitete da krene Mitrovićevim stopama. Kao i Mitrović i on mora da radi na skok igri. Kada bude sredio ovu manu postaće pravi dijamant. Partizan bi prvi trebalo da ima korist pre nekog drugog kluba. Siguran sam da će moći da izdrži pritisak iako ima samo 17 godina. On je veliki radnik i ima želju da uspe, ali mora se biti strpljiv sa njim“, rekao jeTrbojević.
Šaponjić je rekao da želi da zaigra za Anderleht, ali da prvo namerava da ostavi trag u crno-belom dresu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

BELGIJANCI TVRDE: Šaponjić se dogovorio sa Anderlehtom? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 06.Mar.2015

Pre samo dva dana Žuranl je preneo vest o tome kako se za mladog napadača Partizana Ivana Šaponjića interesuje Anderleht, a danas su belgijski mediji pisali o tome da se talentovani napadač već dogovorio sa “ljubičastma”.. . Naime, u Anderlehtu ga čekaju već na leto kao zamenu za zemljaka...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.