Sad je i definitivno, ne vraća se u Partizan!

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2015, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad je i definitivno, ne vraća se u Partizan!

Bilo je ozbiljnih nagoveštaja da bi ovog leta sa Partizanom mogao da ''napadne'' plasman u Ligu šampiona, ali od toga sada i definitivno neće biti ništa.

Ukoliko fudbaleri Partizana eliminišu Steauu i osiguraju jesen u Evropi, realno je očekivati da crno-beli dobiju još neko pojačanje do kraja letnjeg prelaznog roka.

A ono što je od juče sigurno, jeste da to neće biti Milan ''Lola'' Smiljanić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji se po okončanju minule sezone dugo pominjao kao naslednik Nikole Drinčića u veznom redu crno-belih.

Ali, od povratka u Partizan nije bilo ništa, neće ga ni biti, jer je Smiljanić odlučio da krene - Drinčićevim stopama, u Izrael!

Smiljanićev novi klub je Makabi Netanja, sa kojim je potpisao jednogodišnji ugovor, uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana.

Podsetimo, 28-godišnji vezista je u protekle dve godine bio član turskog Genčlerbirligija, ali se tamo nije proslavio, odigravši samo jedan zvanični meč za pomenuti klub.

Reklo bi se, u Makabiju može samo bolje od toga.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.