SVE ZBOG NAVIJAČA: Partizanu se OVO dešava već DRUGI put u sezoni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE ZBOG NAVIJAČA: Partizanu se OVO dešava već DRUGI put u sezoni (FOTO)

Partizan u nedelju igra protiv Cedevite.

Košarkaški klub Partizan kažnjen je sa 3.500 evra zbog nesportskog ponašanja publike, tačnije zbog ubacivanja predmeta u teren u meču sa Cedevitom u plej-ofu Jadranske lige.

FIBA LIGA ŠAMPIONA: Bivši košarkaš Partizana će igrati na Fajnal foru (FOTO)

ABA LIGA: Partizanovac u TOP 5! (VIDEO)

Prošle subote su crno-beli u uzbudljivom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meču pobedili Cedevitu sa pola koša razlike, a u dvorani "Aleksandar Nikolić" publika je bila nezadovoljna nekim odlukama sudija, kao i ponašanjem protivničkih igrača, pa je u nekoliko navrata ubacivala predmete u teren, za koje je uprava lige ocenila da su "bezopasni".

Partizanu je ovo drugi put u sezoni da je kažnjen zbog ponašanja publike na mečevima Jadranske lige. Prvi put je bilo posle utakmice sa Crvenom zvezdom.

Rezultat u polufinalnoj seriji između Partizana i Cedevite trenutno je 1:1.

PREŠAO IGRICU: Novi tripl-dabl Vestbruka kakav u NBA NIKO nije napravio! Rekord koji će teško biti oboren! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.