Izvor: HotSport.rs, 08.Avg.2017, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE JASNO: Iz Partizana otkrili šta bi trebalo da se desi da bi došao štoper

Jedan je uslov da se dovede novajlija na ovoj poziciji u odbrani.

Miroslav Đukić i čelni ljudi crno-belih bi mogli da odustanu od ideje da ne dovedu igrača na mestu štopera.
U jednoj od svojih prvih izjava po povratku u Partizan je rekao da na toj poziciji neće kupovati nove igrače nakon odlaska Nikole Milenkovića u Fiorentinu, već da će računati na Lazara Ćirkovića koji je trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u prvom timu uz Bojana Ostojića.
Doveden je Nemanja Miletić koji može da odradi posao kao centralni bek, ali mu je prirodna pozicija ipak na desnoj strani terena.
Ali kako je otkriveno iz redova prvaka Srbije, štoper će biti kupljen ukoliko Partizan eliminiše Videoton u plej-ofu kvalifikacija i plasira se u Ligu Evrope. Očigledno su u Humskoj nakon pet primljenih gola za 180 minuta evropskog duela sa Olimpijakosom svesni da sadašnja odbrana ne bi mogla da iznese iskušenja u Ligi Evrope i rivale u rangu šampiona Grčke.
The post SVE JE JASNO: Iz Partizana otkrili šta bi trebalo da se desi da bi došao štoper appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Novi štoper Partizana - ko, kad, pod kojim uslovima?

Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2017

Crno-beli sve intenzivnije razmišljaju o angažovanju još jednog defanzivca..Bojan Ostojić kao deo najbolje odbrane idealnog tima Superlige za sezonu 2016/2017, novi fudbalski život Lazara Ćirkovića, sveža krv u vidu Nemanje R. Miletića, mladi i nedovoljno iskusni Strahinja Bošnjak, još mlađi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.