Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2015, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDIJSKA KOMISIJA DONELA KONAČNU ODLUKU: Partizan oštećen za penal, sudija suspendovan

Priča oko nedosuđenom penalu za Partizan u 148. večitom derbiju konačno je dobila svoj epilog.
Odbor za analizu suđenja ocenio je da je arbitar Danilo Grujić oštetio crno-bele, jer nije signalizirao kazneni udarac u 62. minutu nakon što je Balažic završio na travi posle starta domaćih.
Zbog propusta iz derbija, pomoćni arbitar iz Niša biće na pauzi, ali ne i glavni sudija Milorad Mažić.
Kako pišu Novosti, ovo je ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je komisija našla u analizi rada arbitara sa meča Crvena zvezdaPartizan:
- prihvaćeni su svi izveštaji posmatrača suđenja i specijalnih posmatrača suđenja za 24. kolo Superlige.
- prihvaćeni su svi izveštaji posmatrača suđenja i specijalnih posmatrača suđenja angažovanih u 24. kolu Prve lige Srbija.
- Potkomisija za analizu suđenja analizirala je utakmicu 24. kola Superlige Crvena zvezda – Partizan, koja je odigrana 25.04.2015. Potkomisija za analizu suđenja prihvatila je izveštaj posmatrača suđenja sa navedene utakmice, koji je konstatovao previd prvog dodatnog sudije iz 62. minuta kada nije signalizirao prekršaje u njegovoj zoni odgovornosti. Sudija Danilo Grujić zbog pomenutog propusta neće biti delegiran u narednim kolima Superlige, prenose Novosti.

hotsport.rs
The post SUDIJSKA KOMISIJA DONELA KONAČNU ODLUKU: Partizan oštećen za penal, sudija suspendovan appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.