STIGLO POJAČANJE U HUMSKU: Crno-beli imaju novog napadača (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2016, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLO POJAČANJE U HUMSKU: Crno-beli imaju novog napadača (FOTO)

Sava Petrov (18.6.1998.), pulen Darka Tešovića iz generacije 1998. danas je potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom na 5 godina.
(FOTO: FK Partizan) Sava igra u napadu po boku, mada je igrao i u špicu po potrebi, poseduje izuzetnu brzinu i tehniku koja je prilagođena brzinskim svojstvima (sve radi u pokretu), a debitovao je i za prvi tim Partizana na prijateljskom meču protv ekipe Beroe u Staroj Zagori, maja ove >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << godine.
(FOTO: FK Partizan) Potpisivanju ugovora prisustvovali su njegova majka Jasmina, otac Nebojša i agent fudbalera Igor Gluščević.
(FOTO: FK Partizan) Petrov je sa reprezentacijom U-19 na 23. Memorijalnom turniru Stevan Vilotić – Ćele u Suboticigde će odigrati u svojoj grupi mečeve sa reprezentacijama SAD i Francuske.
The post STIGLO POJAČANJE U HUMSKU: Crno-beli imaju novog napadača (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpis u Partizanu - omladinac profesionalac

Izvor: Mondo, 31.Avg.2016

Sava Petrov, iz omadinskog pogona Partizana, potpisao profesionalni ugovor sa crno-belima. Igra u napadu po boku, mada je igrao i u špicu po potrebi...Foto: FK Partizan Sava Petrov (u sredini)..Partizan nastavlja praksu da poluge tima nalazi u svojim redovima. Istina, ne dobijaju svi oni šansu, a neretko...

Nastavak na Mondo...

AEK doveo hrvatskog reprezentativca

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2016, 14:28

Reprezentativac Hrvatske potpisao je ugovor sa AEK-om...Roko Leni Ukić novo je pojačanje atinskog AEK-a...Ovaj košarkaš je sinoć stigao u Atinu, obavio je sve formalnosti i postao je novi igrač crno-žutih...31-godišnji košarkaš je potpisao jednogodišnji ugovor, a odmah se uputio ka Sloveniji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.