Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2015, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPARTAK PRETI ŠAMPIONU: Znamo kako protiv Partizana!

Fudbaleri subotičkog Spartaka u nedelju će od 13 časova dočekati ekipu Partizana u okviru 19. kola Superlige Srbije.

Trener ‘golubova’ Andrej Černišev smatra da šampionu Srbije neće biti lako u Subotici, posebno uz prisustvo velikog broja domaće publike, koju je pozvao da u popune tribine gradskog stadiona.
– Spremali smo se dobro za meč protiv Partizana. Sve ono što smo planirali uspešno smo i ispunili. Znamo da ćemo u nedelju ugostiti veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dobru ekipu, a to obećava dobru i interesantnu utakmicu protiv najveće ekipe u Srbiji. Mislim da je svakom igraču zanimljivo da igra protiv takve ekipe. Očekujem da ćemo i mi i rivali prikazati dobar fudbal i biti deo lepe utakmice – rekao je Černišev uoči sutrašnjeg meča.
On je dodao da je Partizan dobro skautiran u meču protiv AZ Alkmara koji su crno-beli dobili rezultatom 2:1.
– Gledao sam utakmicu Holandiji, iskoristićemo je da popričamo sa igračima i da uradimo još jednu analizu pre meča. Imamo taktiku, znako kako igrati protiv Partizana, videće se to sve na terenu. Jedino mogu da kažem da Partizanu neće biti lako u Subotici – istakao je Černišov.
Jedan od najiskusnijih u njegovom timu, Janko Tumbasević, smatra da Partizan izlazi iz rezultatske krize u kojoj je bio.
– Partizan je bio u rezultatskoj krizi, ali se vidi da iz nje izlaze. Videli smo da u Evropi igraju veoma dobro. Očekujem težak meč, ali se uzdamo u dobar rad u proteklih nekoliko nedelja. To nam i daje nadu da meč protiv Partizana možemo da završimo povoljnim rezultatom – poručio je Tumbasević.
The post SPARTAK PRETI ŠAMPIONU: Znamo kako protiv Partizana! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drulović pred Spartak: Konačno - pozitivna energija, hemija, radost u našoj igri...

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2015

"Pobedi se u zube ne gleda, može da bude i minimalna", poručio šef struke crno-belih..Sve dobro što su fudbaleri Partizana uradili u Alkmaru pre dva dana, moglo bi da padne u vodu ukoliko u Subotici (nedelja, 13.00) ne odigraju barem na približnom nivou i po prvi put još od avgusta vežu dva trijumfa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.