Izvor: HotSport.rs, 17.Feb.2017, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: Aleksandar Džikić ne vodi Partizan večeras?

Kako HotSport saznaje iz Niša, Partizan protiv Dunava u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća neće voditi prvi trener već pomoćnik Nenad Čanak.

Šok pred poslednju utakmicu četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća. Kako saznajemo iz hale Čair, Partizan večeras neće voditi Aleksandar Džikić.
KRK: Mega ubedljiva, ali brine povreda Rebića, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Dinamiku nije pomogla ni podrška navijača (FOTO)
Naime, trenera crno-belih je uhvatio stomačni virus i neće biti u prilici da predvodi ekipu protiv Dunava. On će ostati u hotelu da odmara i oporavi se za duel sa Megom Leksom u polufinalu, pošto se očekuje da Partizan nema puno problema protiv člana KLS lige.
Iz Niša: Aleksandar Ilić
The post ŠOK: Aleksandar Džikić ne vodi Partizan večeras? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STOMAČNI VIRUS MUČI CRNO-BELE: Džikić i Hečer ostali u hotelu, Partizan drugi put bez trenera

Izvor: Kurir, 17.Feb.2017

...Strateg Parnog valjka i američki plejmejker nisu se pojavili na klupi zbog stomačnog virusa, pa će tako u Džikićevom odsustvu tim predvoditi njegov pomoćnik Nenad Čanak..Ako opravda ulogu favorita i plasira se u polufinale, gde ga u subotu od 21 čas čeka Mega Leks  Partizan bi trebalo da...

Nastavak na Kurir...

BUDUĆNOST PARTIZANA: Tanasković – 19-godišnjak koji je večeras eksplodirao u Nišu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Feb.2017

Partizan je večeras dobio Dunav u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, ali je dobio i momka koji je veliki zalog za budućnost.. . Aleksandar Džikić je ostao u hotelu zbog stomačnog virusa, u Čair nije došao ni Vil Hečer, ali jeste jedan dečak za koga se mislilo da bi mogao da dobije pet minuta,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.