Izvor: HotSport.rs, 28.Okt.2016, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJ ‘MAJICE’: Valeri Božinov otkrio otkud majice u svlačionici Partizana

Slučaj ‘Majice’ i dalje je glavna tema u Srbiji, kao ‘krivac’ je označen Valeri Božinov, a Bugarin se tim povodom prvi put obratio javnosti.

– Otkad sam došao u Partizan imam sjajan odnos sa navijačima. Uvek me poštuju. Hteo sam da se odužimo čoveku koji je bodrio klub pet godina. Ne znam zašto se oko toga digla tolika prašina. Čovek je pod zemljom, a i dalje se priča o nošenju majica kao nečem toliko strašnom – rekao je Valeri Božinov >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za Sportski žrunal.
Bugarski napadač je istakao da njega kao fudbalera ne zanima čime se ko bavi, da li je osuđivan i zbog čega.
– Ne zanima me čime se on bavio. Poznajem ga kao navijača, prema meni je izražavao poštovanje. Uostalom, nismo mi ni prvi, ni poslednji koji smo nosili majice sa likom pristalice. Ako pogledate strane utakmice često možete da vidite tako nešto.
Valeri Božinov se ne plaši kazne od strane ljudi iz Disciplinske komisije.
– Rekao sam više puta dovoljno o celom slučaju. Stavio sam tačku na sve to. Nemam šta da dodam – zaključio je Valeri Božinov.
The post SLUČAJ ‘MAJICE’: Valeri Božinov otkrio otkud majice u svlačionici Partizana appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.