SLIKANJE U CRNO-BELOJ OPREMI Borislav Maksić: Moj sin ni mrtav neće u Partizan

Izvor: Kurir, 26.Nov.2015, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLIKANJE U CRNO-BELOJ OPREMI Borislav Maksić: Moj sin ni mrtav neće u Partizan

Vučelićev poziv je smešan. Bili smo jedini u majicama Zvezde na večitom derbiju za Vaskrs na stadionu crno-belih, kaže Borislav Maksić.

Borislav Maksić, otac suspendovanog mladog fudbalera Crvene zvezde Filipa, tvrdi da je njegov sin zloupotrebljen, to jest da je žrtva zavisti pojedinih roditelja.

Maksić stariji poručuje za Kurir da njegov sin ni mrtav neće igrati u Partizanu jer su svi u porodici „zvezdaši do koske“ i nada se da će rukovodstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kluba iz Ljutice Bogdana dati drugu šansu njegovom sinu. O ponudi Milorada Vučelića da njegov sin zajedno sa Slađanom Rakićem pređe u Partizan otac kao iz topa kaže:

Znam ko stoji iza ovoga

- Ma kakvi! Smešna izjava! Ni mrtav neće u Partizan! Tamo igrati neće makar ne igrao u Zvezdi! Nadam se da Bojan neće biti izbačen i da će mu klub dati drugu šansu. Ne postoji dečak u tom uzrastu koji toliko voli Crvenu zvezdu! Moj sin je zloupotrebljen. Pre nedelju dana napravio je glupost i slikao se u Partizanovoj trenerci. Vidite, svake srede nekoliko dečaka iz Zvezde, Rada i Partizana okuplja se u balonu na Altini. Mali Vujanić, koji je sa mojim sinom igrao u Zvezdi, a sada je član Partizana dao mu je svoju trenerku. Ovaj moj je sve uradio iz zezanja. Samo deset minuta je ta prokleta fotografija bila na Instagramu. Sklonio ju je čim se javio mali Ilić - priča za Kurir Maksić i dodaje:

- Znam ko stoji iza ovoga. Neko od zavidnih roditelja nekih drugih fudbalera dao je te fotografije medijima. Ili ih je poslao telefonom. Čista ljudska zloba!

Vodio sam sina u Bordo

Borislav Maksić kaže da od njega i njegovog sina nema većih zvezdaša na svetu.

- Mi idemo na sve utakmice Crvene zvezde, fudbalske i košarkaške. Svi nas znaju. Ljudi, pa sina sam vodio u Bordo. Bili smo jedina dvojica ljudi u dresovima Crvene zvezde na stadionu Partizana za Vaskrs, kad su Delije bojkotovale derbi.

Reč starijih

RISTIĆ: SMESTIO IM DRUG

Mihajlo Ristić (20), koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, ne razume nepromišljen postupak dvojice kadeta i tvrdi da tako nešto nisu smeli da urade.

- Čuo sam da im je neki drugar smestio! Njih dvojica su fudbaleri Crvene zvezde, reprezentativci i moraju da paze na svoje ponašanje. Treba da znaju da daju primer mlađima. Ne možeš da se slikaš u Partizanovom dresu. Jednostavno, neke stvari se ne rade - jasan je Ristić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.