SL: Zvezdi remi, Bačka testira Partizan

Izvor: N1 televizija, 23.Jul.2016, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Zvezdi remi, Bačka testira Partizan

Zvezda je iščupala bod protiv Napretka, Parizan u nedeju gostuje ekipe Bačke, a meč Novi Pazar – Vojvodina je odložen.

Lučanci su pred svojim navijačima porazili Rad 2:1 (1:0), Milosavljević i Zvrko su pogađali za domaće u 10, odnosno 62. minutu, dok je strelac jedinog gola za goste sa Banjice bio Mladenović u 58. minutu susreta. S druge strane, Metalac je takođe kod kuće bio bolji od čačanskog Borca, a strelac pogotka vrednog tri boda bio je Otašević u 19. minutu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Preostala dva okršaja završena su podelom bodova, Voždovac i subotički Spartak odigrali su bez golova dok su u Surdulici domaći Radnik i Javor igralu 2:2. Radnik je imao dva gola prednosti, posle pogodaka Tomanovića, koji je u 12. minutu pogodio svoju mrežu, i Radovića u 17, ali su Ivanjičani preko Bjedova u 26. i 60. minutu ipak stigli do boda.

U prvom meču nove sezone, aktuelni šampion Crvena zvezda i Napredak iz Kruševca takođe su odigrali 2:2, a kolo se završava u nedelju kada su na programu poslednja dva duela. Najpre će od 19 časova vicešampion države Partizan gostovati novom prvoligašu Bačkoj, na stadionu Vojvodine u Novom Sadu, dok 60 minuta kasnije kasnije sastaju Radnički i Čukarički u Nišu. Utakmica izmedju Novog Pazara i Vojvodine odložena je zbog obaveza novosadskog kluba u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.