SL: Radnik - Partizan (UŽIVO) (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2016, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Radnik - Partizan (UŽIVO) (video)

Fudbaleri Partizana večeras u Surdulici igraju protiv Radnika u okviru 4. kola plej-ofa Superlige. Crno-beli hitaju ka pobedi pošto imaju tri gola prednosti.

Takmičenje: Superliga Srbije, 34. kolo

Mesto i datum: Surdulica, 3.5.2016.

Stadion:  Gradski

Gledalaca: -

Vreme početka: 18:00

Radnik: Ristić, Milovanović, Vuković, Stojanović F., Arsić (od 74' Pavlović), Stojanović S. (od 61' Jovanović), 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Gojković, Putinčanin, Deletić, Marković, Ovusu

Partizan: Šaranov, Vulićević, Jovanović, Stevanović, Bogosavac, Everton, Brašanac (od 46' Kosović), Ilić (od 63' Lukić), Mihajlović, Golubović, Božinov (od 77' Vlahović)

Dinamičan početak utakmice u Surdulici ali posle prvih pet minuta možemo da konstatujemo da nema prilika uprkos tome što je Partizan silovito krenuo ka golu Borivoja Ristića.

Sjajno su fudbaleri Partizana otvorili utakmicu. U devetom minutu su bili jako blizu vodećeg pogotka ali štoper Radnika u poslednjem momentu otklanja opasnost i "seče" pas Darka Brašanca ka usamljenom Valeriju Božinovu koji bi sproveo loptu u mrežu.

Tridesetak sekundi nakon opisane prilike gostujućeg tima Radnik kreće u kontranapad i preko Miloša Deletića stiže do prvog udarca ka golu Partizana ali lopta odlazi daleko izvan okvira.

Još jednu priliku su imali igrači Radnika u 14. minutu posle loše procene Miroslava Vulićevića koji je omogućio Samjuelu Ovusuu da primi loptu i da iz voleja uputi udarac, ali lopta odlazi preko gola.

Najbolju priliku u dosadašnjem toku susreta beležimo u 17. minutu posle prodora Saše Ilića i udarca Valerija Božinova. Kapiten Partizana nanizao je protivničke igrače po levoj strani, a nakon centaršuta Božinov zahvata loptu u padu i pogađa prečku.

Četiri prilike stvorili su fudbaleri Partizana u razmaku od četiri minuta i pitanje je trenutka kada će Radnik kapitulirati ukoliko stvari nastave da se razvijaju u ovom pravcu.

Za samo četiri minuta udarce ka golu Radnika uputili su Jovanović, Božinov, Vulićević i Mihajlović i pravo je čudo kako nijedan od tih šuteva nije završio u mreži.

Podigli su ruke u vis fudbaleri Partizana i zatražili penal u 31. minutu zbog igranja rukom Markovića posle centaršuta Nemanje Mihajlovića, ali sudija Piper odmahuje i kaže da nema kaznenog udarca.

Partizan preko Darka Brašanca beleži još jedan udarac u okvir gola ali još jednom Borivoje Ristić uspeva da zaustavi šut i da oktloni opasnost. Ponovo traže crno-beli penal, ali se čini da je u 37. minutu bilo manje osnova da sudija Piper pokaže na belu tačku.

Miroslav Vulićević je bio u naletu, Putinčanin je učinio sve da ne dođe do kontakta, pa se čini da je glavni arbitar ovde ispravno postupio što se ne može reći za situaciju iz 31. minuta.

41' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Potpuno zasluženo Partizan stiže do prednosti četiri minuta pre odlaska na odmor. Nemanja Mihajlović je prošao po levoj strani, uposlio Valerija Božinova na ivici šesnaesterca, a Bugarin postiže 17. gol u Superligi i donosi prednost crno-belima.

44' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Dupliraju crno-beli prednost u 44. minutu i ponovo je Valeri Božinov strelac. Ulogu asistenta ovoga puta je poneo Darko Brašanac koji je prošao po levoj strani i uposlio Bugarina koji je bio izblokiran ali je lopta na kraju završila u mreži.

Golove Valerija Božinova pogledajte OVDE!

Završeno je prvo poluvreme, Partizan potpuno zasluženo vodi i nalazi se na pragu novog trijumfa u Superligi Srbije.

DRUGO POLUVREME

Mnogo mirniji početak drugog dela meča, što smo mogli očekivati posle furiozne završnice prvog poluvremena u kojoj je Partizan stigao do dva gola prednosti.

58' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Taman kada smo konstatovali da na startu drugog dela nema većih uzbuđenja Partizan stiže do trećeg gola. Nemanja Mihajlović je izašao ispred golmana Radnika i rutinski smestio loptu u mrežu.

Pogodak Nemanje Mihajlovića pogledajte OVDE!

Mogli su fudbaleri Radnika do gola u 69. minutu ali je Arsićev udarac iz slobodnog udarca završio na stativi pa je ostalo 0:3 za goste iz Beograda.

Novu šansu za Partizan imao je Nemanja Mihajlović ali je Borivoje Ristić po ko zna koji put na večerašnjoj utakmici dobro reagovao u opasnoj situaciji.

Dve dobre prilike imao je Radnik u završnici preko Mutavdžića i Markovića ali je u prvoj situaciji udarac završio pored gola, dok je Markovićev udarac zaustavio Bojan Šaranov.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SL: Radnik - Partizan (KRAJ) (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2016

Fudbaleri Partizana savladali su Radnik sa ubedljivih 4:0 i tako se vratili u trku za drugo mesto na tabeli...Takmičenje: Superliga Srbije, 34. kolo..Mesto i datum: Surdulica, 3.5.2016...Stadion:  Gradski..Gledalaca: -..Vreme početka: 18:00..Radnik: Ristić, Milovanović, Vuković, Stojanović F.,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.