SL: Leonardo slomio Metalac!

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2016, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Leonardo slomio Metalac!

Pribojavali su se fudbaleri Partizana duela u Gornjem Milanovcu. Za rivala su imali ekipu Metalca koja jako teško prima golove na svom terenu.

Tako je bilo i ovoga puta. Ipak, maestralna solo partitura Leonarda u 60. minutu, gol za TV špice, doneo je Partizanu tri zlata vredna boda u nastojanju da ostane u trci za titulu sa Crvenom zvezdom i Vojvodinom.

Ljubitelji fudbala su tokom čitavog meča gledali pravu rovovsku bobru. Nije bilo prilika, nije bilo lepih akcija. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << U takvoj situaciji, već posle prvog poluvremena je postalo jasno da pitanje pobednika može da reši samo jedan potez, jedna sjajna solo partitura. Ponovo je navijače Partizana kao i u večitom derbiju obradovao Leonardo koji se pokazao kao pun pogodatak kada je angažovanje stranaca u pitanju.

Izvor: Youtube

Podsećanja radi, Partizan je posle večitog derbija, pobedio Napredak u Kupu gde brani tron, a sada je pao i Metalac.

U samoj završnici bilo je mnogo uzbuđenja. Đurđević je sam kao duh promašio prazan gol sa tri metra, a zatim je prava bomba Mladenovića završila tik pored gola Partizana. Do kraja meča, Partizan je zatvorio sve prilaze svo golu. Pretio je iz kontranapada. Gola nije bilo. Odmah posle meča, crno-beli su požurili da vide kakav će biti epilog Crvene zvezde i Vojvodine.

METALAC: Belić, Bondarenko, Sasiedo, Jvanović, Mijić, Nikodijević, Otašević, Panić, Rovčanin, Simović, Stojanović. Igrali su još: Mladenović, Tomić, Mirović.

PARTIZAN: Kljajić, Balažič, Leonardo, Đurđević, Đurđić, Janković, Jevtović, Everton, Milenković, Miletić, Vulićević. Igrali su još: Ilić, Alen Stevanović, Mihajlović.

U petak su Rad i Čukarički odigrali 1:1. Ostali mečevi su na programu večeras a pre meča u Gornjem Milanovcu, Voždovac je pobedio Novi Pazar sa 2:0. Oba gola postigao je Stojanović.

TABELA: Vojvodina 23, Crvena zvezda 22, Partizan 19, Radnički 17, Spartak 16, Mladost 15, Metalac 14, Napredak 13, Rad 12, 6, Borac 5.Voždovac 11, Radnik 9, Novi Pazar 8, Javor 8, Bačka 7, Čukarički 6, Borac 5.

FOTO: FK Partizan

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.