SBPOK u Partizanu: Falsifikovana dokumentacija uoči izborne skupštine?

Izvor: RTS, 28.Jul.2016, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SBPOK u Partizanu: Falsifikovana dokumentacija uoči izborne skupštine?

Zbog sumnje da su pojedini čelnici crno-belih zloupotrebili položaj uoči izborne skupštine, Služba za borbu protiv organizovanog kriminala SBPOK upala je u prostorije FK Partizan kako bi prikupila podatke, prenose "Večernje novosti".
Kako se navodi, sumnja se da su falsifikovane službene dokumentacije i članske karte kako bi se u Skupštinu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ubacili novi delegati.
Inspektori SBPOK su u svojstvu gradana ispitali i D. V, koji je u klubu iz Humske zadužen za izdavanje članskih karata, dok su ranije saslušane sekretarice Lj. M. i N. L, kao i radnik administracije D. B.
Sumnja se da je u ovim malverzacijama korišćen pečat sekretara kluba Darka Grubora, koji je preminuo početkom juna ove godine.
Novosti pišu da će poziv na informativni razgovor u policiju dobiti generalni direktor Miloš Vazura i bivši generalni sekretar Žarko Zečević.
Izborna Skupština FK Partizan zakazana je za 12. septembar.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUTNE RADNJE U PARTIZANU: Zečevićev kum falsifikator, krivotvoreni pečat i dokumenta uoči skupštine

Izvor: Kurir, 28.Jul.2016

...Dragan Velanac, kum Žarka Zečevića, organizator je falsifikovanja članskih karata za zborove preko kojih se biraju članovi Skupštine Partizana, saznaje Kurir..On je dodeljivao članske karte ljudima koji nikad nisu bili članovi i na taj način obezbeđivao glasove u ovom organu kako bi u septembru...

Nastavak na Kurir...

Falsifikovana dokumentacija uoči izbora u "Partizanu"?

Izvor: Radio 021, 29.Jul.2016, 09:17

Zbog sumnje da su pojedini čelnici FK "Partizan" zloupotrebili položaj i falsifikovali članske karte uoči izborne skupštine, Služba za borbu protiv organizovanog kriminala juče je upala u prostorije "crno-belih"...Inspektori SBPOK-a su, u svojstvu građanina, ispitali čoveka koji je u klubu iz...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.