Rumunski mediji strahuju od srpskog Pirla! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumunski mediji strahuju od ''srpskog Pirla''! (video)

Hoće li Stefan Babović u Bukureštu opravdati pohvale kojima ga zasipaju Rumuni?

Rumunski Pro Sport apostrofirao je Stefana Babovića kao ključnog igrača Partizana u večerašnjem meču sa Steauom.

''Glavna opasnost po odbranu Steaue biće Stefan Babović (28 godina), vezista, koji može da destabilizuje protivničku odbranu prodorima i preciznim pasovima'', navodi se, između ostalog u ovom svojevrsnom portretu iskusnog fudbalera Partizana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U nastavku teksta, opisuje se dosadašnji tok karijere Stefana Babovića, od početaka u Partizanu, preko neuspelih epizoda u inostranstvu, odlaska u OFK Beograd zbog, kako kažu, sukoba sa Miodragom Ješićem...

Rumuni posebno ističu i Babovićev ''nadimak'' iz naslova i podsećaju kada i kako ga je Babović dobio. Navode i ko je došao na ideju da tako nazove Stefana Babovića.

''Jula 2012. godine, Partizan je pobedio u gostima La Valetu na Malti, a Babović je upisao tri asistencije u tom meču. Posle te utakmice, trener La Valete Mark Miler ga je nazvao ''Pirlom iz Srbije'', zbog stila igre kojim ga je podsetio na slavnog Italijana.





Stefan je sin jednog od najbogatijih ljudi u Crnoj Gori i Srbiji, Milije babovića. Iako ga u Bogradu vole, Babović je u prošlosti imao mnogo problema sa Partizanovim navijačima zbog svog stila igre'',
navodi pomenuti portal.

Posle svega ovoga, Baboviću ostaje da večeras pokaže da ga nisu uzalud hvalili. Teško, ili ne?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.