Ristović: Neshvatljivo lišavanje slobode

Izvor: Mondo, 19.Apr.2015, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ristović: Neshvatljivo lišavanje slobode

Direktor crveno-belih o slučaju "nestanka" pojedinih članova klupske delegacije na trećoj utakmici protiv Partizana.

Foto: MN Press

Kada je na inicijativu Crvene zvezde Telekom, pred početak polufinalne plej-of serije, stavljen van snage dogovor o razmeni ulaznica za gostujuće navijače, iz Partizana su obećali da, kada oni budu domaćini >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "nijedan navijač Zvezde, čak i uz pomoć bilo kakve sile, neće ući u dvoranu".

Snage bezbednosti u Pioniru postupile su u skladu sa time, kada je na poluvremenu konstatovano da se u društvu članova Zvezdine uprave nalaze i osobe, za koje crno-beli tvrde da su "vođe navijača" rivalskog kluba.

Tim povodom oglasio se direktor Crvene zvezde Telekom Davor Ristović.

"Zajedno sa ekipom na utakmicu je došlo nekoliko članova i prijatelja kluba, u tačnom broju koji je bio predviđen i dogovoren sa predstavnicima Partizana na sastanku za bezbednost, održanom pre utakmice. Međutim, na poluvremenu nekolicini tih ljudi iz nekog razloga nije dozvoljeno da se vrate u halu. Ne znam na čiju inicijativu je došlo do takve odluke".

Ristović je pojasnio da su "bedem" napravili pripadnici policije i žandarmerije, kao i da su sporni članovi Zvezdine delegacije"tokom drugog poluvremena zadržani u jednoj od prostorija u Pioniru".

"Bilo je to prilično neprijatno. Oni nisu bili uhapšeni, jer za to nije bilo nikakvog razloga, ali su opet na neki način bili lišeni slobode, što je zaista neshvatljivo", zaključio je direktor Zvezde.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.