Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jul.2017, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riječki navijači napali navijače Partizana

U Rijeci se u petak uveče dogodila tuča, a kako se ispostavilo, na osnovu navoda očevidaca, fudbalski navijači Rijeke napali su navijače Partizana, javlja Index.hr.

Kako navodi portal, detalji tuče su procurili tek sad, pa se saznalo da je sukob izbio između navijača kada su pripadnici Armade, koji prate Rijeku, saznali da se u gradu nalazi grupa navijača Partizana.

Index.hr navodi da je Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ove nedelje igrao utakmicu kvalifikacija Lige prvaka u Podgorici, a desetak navijača srpskog prvaka iz Austrije i Slovenije odlučio je da duže ostane na moru. Tako su se u petak našli u Rijeci, odnosno na terasama na Trgu Republike Hrvatske.

Prema izjavama očevidaca, navijači Partizana nisu nikoga provocirali, a pravi haos nastao je kada su na Trg stigli riječki navijači. Svim i svačim su napali Grobare i nakon dvije-tri minute ih potjerali s Trga,. navodi Index.hr.

Policija se nakon nekoliko minuta pojavila na mjestu dogadaja, ali tamo nije zatekla nijednu sukobljenu stranu, a ni do danas nemaju više saznanja o tome ko je učestvovao u sukobu.

Bilo je i povrijeđenih među navijačima, ali niko nije zatražio ljekarsku pomoć, navodi hrvatski portal.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.