Revanš mečevi Lige Evrope

Izvor: UživoFudbal.com, 29.Avg.2014, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revanš mečevi Lige Evrope

U večerašnjim revanš mečevima za plasman u Ligu Evrope pored golova viđeno je i dosta crvenih kartona.

Pokazano ih je ukupno 12 a najviše na utakmici Nefči – Partizan 1:2 – čak 4 crvenih kartona.

Najveća iznenađenja su eliminacija Lokomotive iz Moskve od Apolona uz poraz od 1:4, francuski Lion je završio takmičenje porazom u Rumuniji os Astre sa 2:1, Real Sosijedad je ubedljivo poražen sa 3:0 u gostima od Krasnodara.

Hrvatski klubovi >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << imali su polovičan rezultat. RNK Split i Hajduk Split nisu uspeli da ostvare rezultat vredan prolaska dalje dok su Dinamo Zagreb i Rijeka prošli dalje. Sarajevo je doživeo najubedljiviji poraz večeras od 7:0 na gostovanju Borusiji Menhengladbah. Fejenord umalo nije prokockao prednost od 3:0 koju je imao već u 48. minutu  tako da je morao u 92. da postigne još jedan gol kako bi pobedom od 4:3 prošao dalje.

Inter, Totenhem i Legija bili su sigurni na domaćim terenima i nisu dozvolili nikakva iznenađenja. Drugi engleski predstavnik Hal pobedio je 2:1 protiv Lokerena ali to nije bilo dovoljno jer su Belgijanci golom u gostima prošli dalje.

jedina utakmica koja je otišla sve do penala viđena je u Francuskoj gde je Sent Etjen pobedom od 1:0 nad Kardemirom obezbedio produžetke a zatim i penale na kojima su domaći slavili 4:3 i plasirali se u grupnu fazu Lige Evrope.

Ovde možete pogledati kompletne rezultate plej-ofa Lige Evrope.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Moskva

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.