Rašović preuzima Dinamo Minsk

Izvor: FudbalSrbija.net, 31.Okt.2014, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović preuzima Dinamo Minsk

31.10.2014.

Nekadašnji trener Teleoptika i Partizana ,Vuk Rašović,u završnoj je fazi pregovorasa ekipom Dinama iz Minska,i ako bude sve išlo po planu,on će ovu ekipu preuzeti od januara sledeće godine.

Ukoliko dođe do dogovora,Rašović će sa klupe predvoditi trojicu svojih zemljaka koji igraju u tom klubu i to Nenada Adamovića,Nemanju Nikolića i Slobodana Simovića.Dinamo je poslednjih sezona u senci BATE Borisova ,ekipe koja uspešno nastupa u evro kupovima već nekoliko sezona.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vuk Rašović u januaru postaje novi trener Dinama

Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2014

Srpski stručnjak bi ove zime trebalo da sedne na klupu tima iz Minska..Manje od godinu dana je prošlo otkako je Partizan prekinuo saradnju sa Vukom Rašovićem, a mladi trener je pronašao angažman u inostranstvu i to u respektabilnom Dinamu iz Minska...Srpski stručnjak bi ove zime trebalo da sedne...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.