Raša Babić: Treba nam kopča sa vlastima

Izvor: Mondo, 27.Nov.2014, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raša Babić: Treba nam kopča sa vlastima

Jedan od potpredsednika Partizana Ratomir Babić kaže da još nema kandidata za novog predsednika kluba. Evo šta on misli ko treba da vodi klub u narednom periodu.

Foto: MN Press

Pred Fudbalskim klubom Partizan je period koji bi mogao da se nazove najvažnijim u poslednjih desetak godina.

Klub sa bogatom tradicijom će 16. decembra održati Skupštinu kluba, koja će biti izborna i koja, bar prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << najavama, neće biti ni nalik svim onim dosadašnjima, pre svega zato što bi mogli da se čuju disonantni tonovi, što do sada nije bio običaj.

S obzirom na to da je grupa delegata Skupštine već podnela zahtev za održavanjem vanredne sednice lako je zaključiti da će sadašnja garnitura čelnika crno-belih imati opoziciju.

Ipak, još nije poznat nijedan potencijalni kandidat za novog predsednika Partizana, a do Skupštine je ostalo tek nešto više od dve nedelje.

"Najvažniji posao je da do skupštine nađemo pravog čoveka i novo rukovodstvo koje će dati novu injekciju Partizanu u tom organizacionom i finansijskom smislu. Zato sam samo ja sa ekipom, a ostali su morali da ostanu kako bi radili na organizaciji skupštine", kaže jedan od potpredsednika kluba ratomir Babić, objašnjavajući u kameru SOS Kanala zašto je on jedini iz uprave krenuo na put u London sa fudbalerima Partizana koji će u četvrtak uveče igrati utakmicu protiv Totenhema u Ligi Evrope.

Na konstataciju novinara da se pominje ime Zorana Popovića kao kandidata uprave za novog čelnika Partizana, Babić kaže da još nema kandidata i da su sve to nezvanične informacije.

"Od danas krećemo da vidimo ko bi mogao da bude predsednik. Znate, nije lako, ni jednostavno biti predsednik Partizana. Treba nam čovek sa privrednim iskustvmo, a da bude viđen i u sportskom delu, a treba nam i kopča sa vlastima. Jer, Partizan nije samo naš, već i srpski brend. To želimo da uklopimo", napravio je Babić "foto-robota" potencijalnog predsednika kluba.

"Naravno, osnovno je da je navijač Partizana. Ima takvih ljudi, samo je pitanje da li toga žele da se prihvate. Teška je ekonomska situacija, mi dugujemo neke plate i borimo se da to nekako nađemo. Mi nismo tako loši finansijski, stojimo korektno u odnosu na druge, ali to moramo da rešavamo", dodao je on.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.