Ragbi 13: Duel neporaženih

Izvor: B92, 27.Mar.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ragbi 13: Duel neporaženih

Duel neporaženih – Radničkog iz Nove Pazove i Partizana obležiće 3. kolo Prve lige Srbije u ragbiju 13.

Svi mečevi ove runde igraju se u nedelju 29. marta, a duel na stadionu FK Radnički u Pazovi počinje u 15.30.

U prva dva kola, domaćin ovonedeljnog derbija bio je poprilično siguran – protiv Tašmajdan Tajgersa i imenjaka iz Niša. Sa druge strane, nakon trijumfa nad Tigrovima, Partizan je prošlog vikenda bio bolji u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << večitom derbiju ove sezone protiv Crvene zvezde – 20:18.

Pobednik tog duela izvesno će se osamostaliti na čelu tabele, jer zbog problema sa poplavljenim terenima, nisu kompletirane sve utakmice prve dve runde prvenstva.

Tako će tek svoj drugi meč u šampionatu u nedelju (16.00) odigrati aktuelni prvak, Crvena zvezda koja na stadionu Sportskog centra Inge na Zvezdari dočekuje Radnički iz Niša.

Zvezda je bez pobede i dalje u novoj sezoni, jer je izgubila prvo meč Superkupa od Dorćola, odnosno duel sa večitim rivalom prošle nedelje u odloženom meču prvog kola. \'Crveno-bele\' naknadno očekuje još jedan odloženi meč, sa Dorćolom, dok je sa druge strane Radnički odigrao obe sve utakmice u prvenstvu, na kojima je bio poražen.

Poslednji duel ove runde, igra se u istom terminu kao i utakmica na Zvezdari (16.00), samo što se na drugoj strani Beograda, na terenu KBRK Crvena zvezda na Adi sastaju Tašmajdan i Dorćol. Mali gradski derbi imaće posebnu draž jer su ključni igrači Taša nekadašnji Dorćolci. U prvoj sezoni u Prvoj ligi, Tajgersi su i dalje bez pobede, dok je Dorćol prošle nedelje prebacio stotku protiv Radničkog iz Niša.

Ove nedelje, u sedištu Ragbi 13 Federacije Srbije u Beogradu, izvučeni su i parovi četvrtfinala Kupa Srbije koji se igraju 18. i 19. aprila. Sastaju se: Dorćol – Radnički (Nova Pazova), Partizan – Tašmajdan Tajgersi, Radnički (Niš) – Bijeli Zečevi (Banja Luka), Crvena zvezda – Soko.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.