Radonjić: Partizan motivisan posle dva poraza u derbiju, mi hoćemo novu pobedu

Izvor: Blic, 28.Feb.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Partizan motivisan posle dva poraza u derbiju, mi hoćemo novu pobedu

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da derbi utakmica s Partizanom uvek ima poseban karakter i da veruje da će crno-beli biti posebno motivisani zbog dva poraza u međusobnim duelima u dosadašnjem delu sezone.

"Realno je reći da će Partizan biti jako motivisan, što zbog činjenice da se igra derbi, zbog toga što smo ih već dva puta pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ove sezone. Ova utakmica je za njih rezultatski značajna pošto imaju priliku da pobedama do kraja ligaškog dela ABA lige dođu do pozicije koja bi im omogućila prednost domaćeg terena u plej-ofu", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde u nedelju od 19 časova kao gosti igraju u hali Pionir, utakmicu 23. kola Jadranske lige. Zvezda je prva na tabeli sa učinkom od 21 pobede i jednog poraza i sa te pozicije ide u plej-of, a Partizan se bori za drugo mesto, trenutno je četvrti sa 15 pobeda i sedam poraza i ima pobedu manje od drugoplasirane Budućnosti.

"Naravno, mi ćemo odgovoriti identičnom motivacijom. Derbi uvek ima poseban karakter i nadam se da ćemo odigrati još jedan dobar meč i obradovati naše navijače", dodao je Radonjić.

Zvezda je u polufinalu Kupa Srbije pobedila Partizan, kao i u prvom delu Jadranske lige, a Radonjić je naveo da se njegova ekipa istrošila zbog napornog puta u Madrid i jake utakmice u Evroligi.

"Mi smo od utakmice u Kupu imali dva duela, finale Kupa protiv Mege i utakmicu protiv Reala i nezgodan put u i iz Madrida. Partizan je imao desetak dana da se pripremi za novi meč", rekao je Radonjić.

Zvezda će biti oslabljena neigranjem Branka Lazića zbog povrede.

"On je van stroja još od Kupa u Nišu i odsustvovaće još neko vreme. U sredu će imati pregled nakon koga ćemo moći da znamo kada ćemo u potpunosti moći da računamo na njega. Ostali igrači, ne računajući mala opterećenja, biće spremni", rekao je Radonjić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.