REZZIME DANA (sreda): Ko je igrao protiv Partizana sada se gorko kaje, Seltik ispoštovao tikete...

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (sreda): Ko je igrao protiv Partizana sada se gorko kaje, Seltik ispoštovao tikete...

Pogledajte ko vam je 29. jula doneo pare, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Mi smo danas u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA imali solidan učinak. Osetili smo da neće pasti više od dva gola na meču između Steaue i Partizana, a pogodili smo i fikseve na Juventus >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Napoli. Savršen učinak u predloženim fiksevima povario nam je duel između Salzburga i Malmea. Tu smo očekivali goleadu. Mogli smo bolje da gađamo i parove pod vinjetom-vredi probati.

Vi ste znali za bolje, ali i gore dana. Ispoštovali su vas Seltik i Salzburg, dok se oni koji su igrali protiv Partizana sada gorko kaju. Pored Steaue za obaranje tiketa bili su zaduženi Helsinki, Ajaks, i Njukasl

ZAOKRUŽENO

SELTIK – KARABAG (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0

Nimalo lak par za praćenje. Čitavih 82 minuta čekali ste da vidite da li će Seltik uspeti da slomi otpor nezgodnih Azera. Igrač odluke bio je Bojata u pomenutom 82. minutu. Zanimljivo odnos u šutevima je bio jednak 8:8, ali je taj jedan Bojate presudio večeras. Tiketi su ostali čitavi.

SALCBURG – MALME (tip 1, kvota 1,38)- rezultat 2:0

Salcburg vas je mučio i nervirao u prvom poluvremenu. Međutim, Austrijanci su dodali gas i u drugom poluvremenu uvaljali dva komada za sigurnih 2:0. Ulmer je postigao fantastičan gol u 51. minutu, a Hintereger je samo potvrdio priču u 89. minutu. Par je mogao da se štiklira.

LEH POZNANJ – BAZEL (tip 2, kvota 2,6)- rezultat 1:3

Veoma lep meč viđen je u Poznanju a rezultat je za vas još lepši. Svi oni koji su fiksirali dvojku mogli su samo da se zavale i uživaju u četiri gola koja su viđena, ali i u dva crvena kartona. Bazel je još jednom pokazao klasu i jendom nogom je već zakoračio u narednu rundu takmičenja.

TROTUR – KOPAVOGUR (tip 1, kvota 1,6)- rezultat 4:0

Eh, kada bi se svaki meč koji stavimo na tiket prošao ovako gde bi vam kraj bio. Dva gola u prvih dvadeset minuta kao znak da se posvetite praćenju preostalih meleva na tiketu, pa još dva gola u poslednjih 20 minuta za siguran prolaz ovog para.

PRECRTANO

STEAUA – PARTIZAN (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:1

Velika šansa za Partizan da stigne do pobede je propusštena. Crno-beli su bili bolji rival u Bukureštu. Partizan je poveo sa 1:0 golom Vulićevića u 62. minutu, ali su nesmotren faul Ninkovića i loša reakcija odbrane doveli do toga da Varela izjednači rezultat pred revanš u Beogradu. Vi ste danas masovno igrali keca, a to nije bilo realno danas.

HELSINKI – ASTANA (tip 1, kvota 2,50) - rezultat 0:0

Tipovali ste na Astanu, ali ovo je bio toliko dosadan meč da je to tešk opisati. Bez golova, bez prevelikih šansi. Bilo je ukupno pet šuteva u okvir gola na meču, a od tri domaćina nijedan nije zatresao mrežu. Nastao je zvuk cepanja papira (tiketa).

RAPID – AJAKS (tip 2, kvota 2,75) - rezultat 2:2

Ajaks vas je večeras vodio od sjaja do očaja. Klasen je postigao dva gola u prvom poluvremenu i delovalo je da će posao za Kopljanike biti gotov. Ali, drugi deo je pripao domaćinu i na kraju je meč završen nerešenim ishodom što vama nikako ne ide u korist. Čak ni crveni karton Austrije nije pomogao Ajaksu. Zaista neverovatno.

JORK – NJUKASL (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 2:1

Debi Aleksandra Mitrovića nije doneo Njukaslu ono što je želeo. Jork je postigao dva gola u prvih 20 minuta ove prijateljske utakmice, što je umnogome odlučilo pobednika večerašnjeg duela. Njukasl je uspeo da smanji rezultat, a strelac je bio Perez u 75. minutu.

DERBI – VILJAREAL (tip 2, kvota 2,2) - rezultat 1:1

Viljareal je igrao sasvim solidno na Emirejts kupu pa ste pomislili da bi Derbi mogao da bude samo nova žrtva Žute podmornice. Baptistao je doveo u vođstvo Viljareal, ali je Vajnmana poravnao rezultat koji je tako ostao do kraja meča. Tiketi su završili u kanti za smeće.

DONKASTER - SANDERLEND (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 2:0

Donkaster vas je večeras maksimalno razočarao. Strelci su bili Evina u 15. minutu  i Forester u 61. Lagana pobeda domaćih za mnoge unišene tikete. Sanderlendu se ne piše dobro u Premijer ligi ako bude pružao igre na nivou ovog pripremnog meča.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Tražite jaku kvotu - igrajte X2 na Vošu!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2015, 12:01

Pročitajte nekoliko predloga za 30. jul....NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...Šta vi mislite? Imate li svoje ideje,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.