Izvor: HotSport.rs, 07.Feb.2016, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZLIČITA MIŠLJENJA: Grobari već razmišljaju šta da rade sa Cedevitom (ANKETA)

Večerašnjom pobedom protiv Zadra košarkaši Partizana su gotovo izvesno izborili opstanak u ABA JTD ligi pa će u poslednja tri kola praktično igrati revijalne utakmice.

Nakon gostovanja Trijumfu u Sloveniji i finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća Partizan će krajem ovog meseca u Hali Sportova dočekati Cedevitu i za kraj će ići u Ljubljanu na duel Olimpiji.
Ono što je već sada postalo jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je da će upravo crno-beli krojiti sudbinu večitog rivala Crvene zvezde pošto se klub sa Malog Kalemegdana bori sa Cedevitom za drugo mesto odnosno prednost domaćeg terena u plej-ofu.
Pojedini navijači Partizana su odavno krenuli sa kalkulacijama i nagađanjima šta bi bilo najbolje da se uradi. Da li pustiti Zagrepčane u meču 25. kola i tako “napakostiti” komšijama ili se ne igrati ugledom kluba građenim decenijama odnosno igrati svom snagom na pobedu.
Vaše mišljenje možete da podelite sa nama u anketi ispod.
Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll. Jeste li videli kako je mala navijačica Partizana “pobedila” obezbeđenje u Pioniru?
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.