Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASTAVAC: Imamo čime da ugrozimo Partizan

Derbi utakmicu 13. kola SLS odigraće Partizan i Radnički. Duel ovih timova u prethodnom periodu garantovao je kvalitetnu fudbalsku predstavu koja nikoga nije ostavljala ravnodušnim. Utakmica na Stadionu Partizana počinje u subotu od 19 časova.

Radnički je slavio u prethodnom meču, bilo je 1:0 na Čairu. Gol je postigao Saša Marjanović >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << , 28-godišnji vezista iz Niša koji je u letnjem prelaznom roku zamenio strane. Dobro poznaje ekipu Radničkog i poručuje da crno-bele očekuje veoma težak meč protiv ekipe sa Čaira.  
MARKO NIKOLIĆ: Ne igramo revijalnu utakmicu!
– Sutra nas očekuje težak protivnik. Radnički je odlična ekipa koja vredno radi. Nišlije imaju odličan stručni štab. Stiglo je nekoliko odličnih igrača i to se potvrđuje iz nedelje u nedelju. U Humskoj vlada odlično raspoloženje, uhvatili smo niz pobeda i dobrih igara. Želimo da budemo disciplinovani i na maksimumu naših mogućnosti, to će nam biti neophodno sutra, poručuje Marjanović pred derbi kola.
Trener Nišlija Milan Rastavac poručio je da je Partizan favorit u narednom meču. To ipak neće biti razlog da se u Beograd krene sa belom zastavom. U tim se vraćaju Miloš Petrović i Lazar Arsić koji su „odležali“ suspenziju. A takođe i Miloš Stanojević koji je pauzirao zbog povrede.
FSS: Bez kazne za Partizan, Zvezda opet plaća bakljadu!
– Imamo šta da pokažemo, imamo čime da ugrozimo Partizan, a imamo i čime da se odbranimo. Igrači i ja jedva čekamo početak, da izađemo na crtu sa timu kakav je Partizan. Leonardo je sigurno najveća pretnja po naš gol. Idemo u Beograd motivisani, dobro raspoloženi i rešeni da se vratimo sa pozitivnim rezultatom, poručio je Rastavac.
Mladi Andreja Apostolović je saglasan sa trenerom da je Partizan u dobroj seriji i da „Real sa Nišave“ ima pred sobom veliki izazov.
Partizan ume da iskoriti i najmanju grešku, na nama je da ih svedemo na minimum. Crno-beli je u seriji, a mi želimo da se nadmećemo sa takvim protivnikom. Imamo  čime da se pokažemo i ukoliko pružimo maksimum očekujem dobar rezultat, rekao je 20-godišnji vezista Radničkog.
Iz Niša za Hotsport: Aleksandar Ilić
The post RASTAVAC: Imamo čime da ugrozimo Partizan appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Imamo čime da se pokažemo u Humskoj"

Izvor: NiskeVesti.rs, 22.Okt.2016, 08:36

Radnički će se suprotstaviti Partizanu u derbiju 13. kola Superlige. Klubove koji zauzimaju treće, odnosno četvrto mesto dele samo dva boda, pa tim sa Čaira ima šansu da pretekne crno-bele... Dok je na Beograđanima pritisak domaćeg terena, tim Milana Rastavca putuje rasterećen i pun samopouzdanja....

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.