RADNIK HTEO DA SE UBIJE: Partizan mu ne da platu, nema deci da kupi hleb!

Izvor: Kurir, 21.Nov.2014, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADNIK HTEO DA SE UBIJE: Partizan mu ne da platu, nema deci da kupi hleb!

Radnik crno-belih, koji štrajkuje već nekoliko dana zbog neisplaćenih zarada, digao ruku na sebe

Radnik Sportskog društva Partizan Goran Živojinović (40) pokušao je juče da se obesi na stadionu u Humskoj, ali su ga kolege u poslednjem trenutku spasle.

Prema izjavama svedoka, nesrećni muškarac, koji ima troje dece, od čega je najmlađe staro samo osam meseci, dugo je bio bez novca, a nezvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se može čuti da je u trenucima dizanja ruke na sebe bio pod dejstvom alkohola.

Nečuveno svi beže od odgovornosti

RAT ĐURIĆA I OBUĆINE ZBOG OVOG SLUČAJA

Generalni sekretar Sportskog društva Partizan Milan Obućina nije bio voljan da komentariše jučerašnji događaj, da bi na kraju optužio medije i Fudbalski klub.

- Ko kaže da je pokušao samoubistvo zbog dugova u Partizanu, možda je kod kuće imao određenih problema? Tek kad budemo znali sve razloge možemo da komentarišemo. Novca nema jer ga nije dao FK, a vi novinari ste zlonamerni i zloupotrebljavate nesreću ovog čoveka - rekao je Obućina.

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić je oštro odgovorio generalnom sekretaru SD.

- Kao čoveku mi je žao šta se dogodilo, ali FK nema ništa s tim. Milan Obućina priča gluposti i pokušava da se sakrije iza ovih priča. Mi smo tu da pomognemo koliko možemo, ali nikako ne možemo da budemo odgovorni za to što mu SD duguje četiri plate - kaže Đurić.

Predsednik SD Partizan

VUJOŠEVIĆ: REAKCIJA NA TEŠKU SITUACIJU U ZEMLJI

Prvi čovek SD Partizan ističe da je pokušaj samoubistva radnika u Humskoj zapravo samo refleksija celokupnog stanja u zemlji.

- Situacija je svuda teška i to je valjda svima jasno. Ovde se konkretno ne radi o reakciji zbog loše finansijske situacije u Partizanu, nego u kompletnom društvu. Iskreno se nadam da se ovakvi slučajevi neće ponoviti  - rekao je predsednik JSD Partizan Duško Vujošević.

Andrija Delibašić

TREBA DA NEKO UMRE DA BI UPRAVA OTIŠLA

Andrija Delibašić, bivši fudbaler Partizana, među prvima je prokomentarisao jučerašnji slučaj sa JNA.

- Treba li neko da umre da bi stručnjaci iz Partizanove uprave otišli?!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.