Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2015, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADE UŽURBANO: Šilobad otkrio kada će Partizan dobiti novu upravu

Predsednik Radne komisije košarkaškog kluba Partizan Mlađan Šilobad rekao je da će to za najkasnije deset dana predložiti novu upravu. 

Radna komisija, koja je formirana na skupštini kluba nakon ostavke predsednika Danilovića, proteklih  dana je predano radila na rešavanju trenutne situacije u košarkaškom klubu. Primarni zadatak komisije je predlog novih članova Upravnog odbora. 
- Užurbano >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << radimo, situacija je delikatna i složena. Nije jednostavno, ali smo već povukli određene poteze na putu ka realizaciji primarnog cilja. Ubrzo ćemo izaći sa konkretnim predlogom pred skupštinu kluba. Moramo da budemo strpljivi, ali i da u što skorijem roku formiramo Upravni odbor. Ne bih pominjao imena ljudi sa kojima smo već razgovarali i koji su spremni da pomognu klubu u ovoj teškoj situaciji. Procena je da u narednih sedam do deset dana možemo očekivati vanredni saziv skupštine na kom će komisija predložiti novi Upravni odbor. Skupština će biti sazvana u najkraćem mogućem roku od konačno usvojenog i potvrđenog predloga novih članova Upravnog odbora – rekao je Šilobad.
Podsetimo, članovi komisije su Ilija Dražić, Dragan Todorić, Budimir Krstović, Mirko Tišma iMlađan Šilobad.
The post RADE UŽURBANO: Šilobad otkrio kada će Partizan dobiti novu upravu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.