Prvenac Božinova za trijumf Partizana

Izvor: Blic, 01.Jul.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvenac Božinova za trijumf Partizana

Fudbaleri Partizana savladali su Rudar iz Velenja sa 1:0 u prijateljskoj utakmici na pripremama u Pohorju.

Strelac jedinog gola na meču bio je iz penala u 27. minutu bugarski napadač Valeri Božinov, kome je to bio prvenac u dresu crno-belih.

Trener Partizana Zoran Milinković se protiv Rudara odlučio za sastav: Ž. Živković, Vulićević, B. Ilić, Ostojić, Petrović, Jevtović, Brašanac, Trujić, Babović, Ninković, Božinov.

Šansu su od 59. minuta dobili: Kljajić, Bandalovski, Bogosavac, I. Petrović, Ćirković, Lukić, Marinković, S. Ilić, Grbić, Kojić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prvenac Božinova za trijumf Partizana

Izvor: B92, 01.Jul.2015

Fudbaleri Partizana pobedili su Rudar iz Velenja sa 1:0 u prvoj utakmici na pripremama na slovenačkom Pohorju...Strelac jedinog gola za ‘crno-bele’ bio je bugarski napadač Valerij Božinov, koji je bio precizan iz penala u 27. minutu...Naredna utakmica šampiona Srbije očekuje u subotu, kada će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.